Algemeen

The Rock in gesprek voor Journey 3

Hij overweegt terug te keren voor de rol van Hank die hij speelde in Journey 2: The Mysterious Island.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jan-Peter Rook op 09.03.2012 om 19:45 in Algemeen
Dwayne 'The Rock' Johnson is momenteel in de bioscoop te bewonderen in Journey 2: The Mysterious Island. Een paar dagen terug vernamen we al dat dit niet het enige vervolg zal zijn op Journey to the Centre of the Earth 3D (2008). Regisseur Brad Peyton en scenaristen Brian Gunn en Mark Gunn hebben namelijk al getekend voor het derde deel.

We kunnen nu melden dat The Rock ook overweegt om aan Journey 3 mee te werken. De voormalig worstelaar is momenteel in gesprek voor zijn terugkeer als het personage Hank. Ook lijkt het erop dat Josh Hutcherson terugkeert voor de rol die hij ook al in de eerste twee films speelde.

De eerste Journey film bracht 240 miljoen in het laatje en de tweede is de grens van 275 miljoen inmiddels gepasseerd. De films zijn losjes gebaseerd op de boeken van Jules Verne en het plan is om met de derde film weer een nieuwe wereld te verkennen.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

jaime91

Avatar

Decepticon "Sjezus, brengen deze films zoveel geld op? Ik heb deel 2 niet gezien en ben ik ook echt niet van plan, omdat het 1e deel zo gruwelijk slecht was, dus ik kan niet oordelen of 2 beter is dan 1.
Maar ik vind het erg jammer dat Dwayne zich voor deze films verleent. Laat dit toch links liggen en hou het bij serieuze actiefilms."

Het is al vaak gezegd en ik heb het ook al vaak gezegd maar ik ben het volkomen met je eens! T+)

Maja ik ben al lang blij dat hij beide doet en die actiefilms niet links laat liggen voor deze zooi.

Angelater

Avatar

Als ik naar zijn kop op die foto kijk, vind ie het niet eens erg om eventueel in 4, 5, 6 of 7 te spelen...

Decepticon

Avatar

Sjezus, brengen deze films zoveel geld op? Ik heb deel 2 niet gezien en ben ik ook echt niet van plan, omdat het 1e deel zo gruwelijk slecht was, dus ik kan niet oordelen of 2 beter is dan 1.
Maar ik vind het erg jammer dat Dwayne zich voor deze films verleent. Laat dit toch links liggen en hou het bij serieuze actiefilms.

nieuwslaatste nieuws

meest populair