Algemeen

Joss Whedon onthult wiens hulp Loki niet krijgt in The Avengers

De beste man praatte gewoon zijn mond voorbij.

door Jim Pedd op 11.03.2012 om 13:57 in Algemeen
Er wordt al lange tijd gespeculeerd over de vraag wie nu eigenlijk de tegenstanders van The Avengers zullen zijn. Goed, het was natuurlijk bekend dat Loki (Tom Hiddleston) wederom naar de Aarde komt om wat prullenbakken om te schoppen, maar de vraag is wie hem daarbij zal helpen.

Vanaf dit punt spoilers!

Eerdere berichten spraken nog over de Skrulls en de Kree, maar nu blijkt uit de woorden van regisseur Joss Whedon dat zij het niet zullen zijn.

Dit berichtte Ain’t it Cool News: "SXSW attendee French Toast tweeted 'I'm at the Whedon panel - he just said who the bad guys aren't for Avengers - then said 'oh shouldn't have said that.' Kree and Skrulls... they aren't the bad guys.'"

Wie wel de hulpjes zijn van Hiddleston is dus nog onduidelijk. Die vraag zal waarschijnlijk onbeantwoord blijven tot 26 april, want dan draait de film in de bioscopen.

15 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ereptile

Avatar

"Joss Whedon bevestigd absentie Skrulls en Kree..."

Die titel is een stuk korter :P Het is geen spoiler, omdat Joss nog niet eens vertelt wie of wat het WEL zijn? Bovendien werd er al tijden gespeculeerd dat het de Skrulls of Kree zijn. Nu dus (alweer) ontkracht door Joss zelf.

De reden van hun absentie is omdat Joss 7 grote personages in een film al genoeg vind. (ofzoiets, las ik op CBM)

Decepticon

Avatar

Ik vind het enigszins ook niet echt een spoiler en dit is toch eigenlijk geen verrassing, laat staan nieuws, want producent Kevin Feige heeft dit toch ook al meerdere keren gezegd.

benjamin

Avatar

Ik kan nog wat spoilers bedenken zo van wie Loki geen hulp krijgt in The Avengers. Van wie hij wel hulp krijgt is dan weer interessanter om weten - tenzij dat één of andere twist is, dan blijft zoiets beter geheim.

Angelater

Avatar

Die grote ijs knakkers dus.

KeesjeNL

Avatar

Angelater "Die grote ijs knakkers dus."


Dat zou vreemd zijn, Loki had hun leider gedood in Thor...

PKP

Avatar

KeesjeNL "Dat zou vreemd zijn, Loki had hun leider gedood in Thor..."

Maar is wel de zoon van de leider, dus een logische keus als diens opvolger?

KeesjeNL

Avatar

PKP "Maar is wel de zoon van de leider, dus een logische keus als diens opvolger?"


Vervolgens óók degene die in Thor was begonnen met de vernietiging van zijn moederplaneet:E. Iemand met een hamer voorkwam dat.

Banned

Avatar

Waar is de spoiler... Wat een nieuws zeg. Laat ons weten wanneer hij zegt wie hem wel zal helpen.

B@chelor

Avatar

Op collider staat nog een interview, met o.a. de vermelding van de lengte van de film. 2u, 15min

Djoker

Avatar

Ik reken erop dat Skrulls & de Kree wel degelijk door Loki worden ingeschakeld. In de huidige trailer zie je namelijk even kort een dialoog tussen Tony Stark en Loki, waarin Loki aan een leger refereert:

Loki: "I have an army!"
Stark: "We have a Hulk!"

:E

B@chelor

Avatar

Djoker "Ik reken erop dat Skrulls & de Kree wel degelijk door Loki worden ingeschakeld. In de huidige trailer zie je namelijk even kort een dialoog tussen Tony Stark en Loki, waarin Loki aan een leger refereert:

Loki: "I have an army!"
Stark: "We have a Hulk!"

:E"


Dat Loki een army heeft is al een tijdje bekend (is ook in de trailer te zien, en dan bedoel ik niet die conversatie). Alleen de vraag wie of wat is nog onbekend; zie ook mijn vorige post. Ik laat me lekker verassen volgende maand! 6 weekjes....

PKP

Avatar

KeesjeNL "Vervolgens óók degene die in Thor was begonnen met de vernietiging van zijn moederplaneet:E. Iemand met een hamer voorkwam dat."

Klopt, maar dat was puur zodat hij in de gratie van zijn 'volk' zou komen te vallen als koning. De vijand van zijn vader vernietigen zou een hoop punten gescoord hebben en zich bewijzen als goede koning.

Nu dat hij (waarschijnlijk) dood wordt gewaand door zowel Thor als zijn vader (nog niet uitgaand van de feiten in The Avengers) heeft hij niemand meer die hem steunt.. Dan moet je maar terugvallen op de Frost Giants. Die weten namelijk niet (gok ik) dat hij hun leider heeft vermoord.

En mocht bovenstaand wat ik zeg totaal gelul zijn, dan heeft Loki vast een ander trucje gebruikt om de Frost Giants te gebruiken. De kerel is vrij manipulatief.

**EDIT**

Nu ik erover nadenk zullen het de Frost Giants ook wel niet zien, aangezien er gebruik wordt gemaakt van vliegschepen. Je ziet dat Iron Man een aantal van die schepen uit de lucht haalt. Naar mijn weten hebben de Frost Giants niet de technologie om dat soort dingen te gebruiken aangezien het een vrij primitief volkje is.

Ik denk dat het toch echt richting de Skrull of Kree gaat, ondanks Whedon's ontkenningen. Tenzij het een ander, minder beduidend ras, uit de comics is. Ben wel benieuwd naar hoe Loki dan bij die gasten is terecht gekomen. Een hoop storytelling wat in 2,5 uur moet gebeuren. Hou mijn hart vast dat het niet allemaal te snel gaat..

Decepticon

Avatar

Crooker "Thanos?"
Thanos is geen leger maar 1 villain, die we denk ik in Avengers 2 gaan zien.
Op 1 van die comic-cons zette iemand tijdens een interview met producent Feige, een setprop of speelgoedgeval van The Infinity Gauntlet op een stand van The Avengers en Feige was daar niet blij mee. Het kan gespeeld zijn , maar imo grote kans dat we Thanos in deel 2 zien.

Het ras wat de army van Loki wordt, kan ook de Chitauri zijn. Ook een ras zoals The Skrulls, dat andere gedaantes aan kan nemen.
De Frost Giants zijn het iig niet, die hebben geen high-tech wapens.

Hier nog een leuke en goede speculatie over The Sons of Muspell, van 1 van hun eigen 'realms' Muspellheim

NieuwsFilm

meest populair