Algemeen

De Wachowskis willen Mila Kunis en Channing Tatum

Het duo krijgt een hoofdrol aangeboden in sci-fi 'Jupiter Ascending'.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jan-Peter Rook op 28.03.2012 om 14:56 in Algemeen
Andy en Lana Wachowski (de Matrix trilogie) rondden onlangs hun nieuwe film Cloud Atlas af samen met regisseur Tom Tykwer. Nu ze hier klaar mee zijn, richt het duo zich op de volgende film. Het lijkt erop dat dit Jupiter Ascending wordt, een gloednieuw sciencefiction verhaal. Hoewel er nog helemaal niets bekend is over het plot, weten we nu waarschijnlijk wel al wie er in zullen gaan spelen. Mila Kunis (Black Swan) en Channing Tatum (de G.I. Joe films) hebben het aanbod gekregen om een hoofdrol op zich te nemen.

Eerst was Natalie Portman nog in beeld voor een hoofdrol, maar haar Black Swan collega lijkt ermee aan de haal te gaan. De film, die eerder nog onder de naam Jupiter Rising ging, was destijds nog een prioriteit bij Warner Bros. en de film moest dit voorjaar uitkomen. Het gerucht ging dat de film zou gaan over oorlogvoerende kolonies in de ruimte. Het was zelfs de bedoeling om er een franchise van te maken. Het is compleet onduidelijk hoeveel hier nog van waar is. We merken het vanzelf als de productie later dit jaar van start gaat.

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Nickoftime

Avatar

De Wachowksis + Mila Kunis = Awesome. Channing Tatum interesseert me echter totaal niet.

Stukfruit

Avatar

Andy en Lana Wachowski (de Matrix trilogie) rondden onlangs hun nieuwe film Cloud Atlas af samen met regisseur Tom Tykwer. Nu ze hier klaar mee zijn, richt het duo zich op de volgende film.


Waait, wut? Lol?

Gaat mijn leven werkelijk zo snel voorbij dat ik de release compleet heb gemist? :'(

Pete_027

Avatar

Andy en Lana:D

Planethugo

Avatar

Heet ie nu officieel Lana :D

geertvdheide

Avatar

Stukfruit "Waait, wut? Lol?

Gaat mijn leven werkelijk zo snel voorbij dat ik de release compleet heb gemist? :'("

Nee hoor, dat de film af is wil nog niet zeggen dat ie al uitgebracht is. Misschien is er nog post-productiewerk, marketing, distributie, enz. Of ze wachten op het juiste moment, want volgens IMDB komt de film pas in oktober-november-december uit.

De Wachowski's staan voor mij vooral voor te hoge verwachtingen. The Matrix 1 vond ik briljant en moddervet, maar het is maar de vraag tot in hoeverre dit echt te danken was aan de Wachowski's. Want ze hebben verder nog niet heel veel goeds gemaakt.

Toch blijft het interessant, en met deze komende twee films kunnen ze zichzelf weer op de kaart zetten. Maar Mila Kunis en Channing Tatum worden allebei gekozen vanwege populariteit bij de jongeren + hun uiterlijk. En dat zegt gelijk al weer niet veel goeds. Hoewel ze beide wel eens een redelijke acteerprestatie hebben neergezet (in Black Swan respectievelijk A Guide to Recognizing Your Saints), dus wie weet...

Thiver

Avatar

Planethugo "heet ie nu officieel Lana :D"

Al een paar jaar, toch?

Paranoid

Avatar

De gebroeders Wachowski met eerst een post apocalyptische toekomst, en daarna met deze sci-fi film. Ik kijk er naar uit.

Jonathancrane

Avatar

Channing Tatum, zucht ! Nu heb ik 21 Jump Street nog niet gezien, dus wie weet werkt die film wel voor zijn acteer ''ervaring'', maar voor nu is hij nog steeds de gast uit Fighting en Step Up.

Banned

Avatar

Jonathancrane "Channing Tatum, zucht ! Nu heb ik 21 Jump Street nog niet gezien, dus wie weet werkt die film wel voor zijn acteer ''ervaring'', maar voor nu is hij nog steeds de gast uit Fighting en Step Up."


Voor is hij nog steeds die waardeloze acteur.