Nieuwe regisseur voor de Jack Ryan reboot?

De man achter Thor (2011) is momenteel in onderhandeling.

Paramount probeert al een paar jaar een nieuwe film van de grond te krijgen rondom Tom Clancy‘s personage Jack Ryan, hiervoor te zien in films als The Hunt For Red October (Alec Baldwin) en Patriot Games (Harrison Ford). Voor de nieuwe Jack Ryan film wordt Chris Pine (Star Trek, This Means War) al een tijdje genoemd voor de hoofdrol. Er bogen zich al heel wat schrijvers over het project, terwijl Jack Bender zich zou gaan storten op de regie. Toch kwam het nooit echt van de grond.

Regisseur Bender is inmiddels vertrokken, maar Paramount lijkt alweer een vervanger op het oog te hebben, namelijk Kenneth Branagh. Hiervoor maakte hij voor Paramount de blockbuster Thor met Chris Hemsworth. Branagh is nu dus in onderhandeling om de Jack Ryan reboot te gaan regisseren.

De film zal naar alle waarschijnlijkheid Jack Ryan gaan heten. De makers lijken genoegen te nemen met het huidige scenario van David Koepp. Het betreft enerzijds een prequel waarin we opnieuw kennis maken met Ryan. Hier staat tegenover dat het zich wel zal afspelen in het heden.



NieuwsFilm

meest populair