Algemeen

Sequel voor The Woman in Black

Het verhaal gaat 40 jaar vooruit in de tijd.

door Bram de Groot op 03.04.2012 om 09:42 in Algemeen
The Hollywood Reporter meldt dat de filmmaatschappijen Hammer, Alliance Films en Cross Creek Pictures werken aan een sequel op The Woman in Black, de eerste film van Daniel Radcliffe na de afsluitende Potter film Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (2011).

Er is al een titel bekend: The Woman In Black: Angels of Death. De film wordt gebaseerd op een verhaal van Susan Hill, de schrijfster van het boek waar de eerste film op gebaseerd is. Het vervolg gaat 40 jaar vooruit in de tijd. Wederom is "The Woman In Black" het personage dat een stel terroriseert in het huis dat centraal staat in deel 1.

Het is nog onbekend of regisseur James Watkins (Eden Lake, 2008) terugkeert. Ook een cast is nog onbekend. Het script wordt geschreven door John Croker, die ook het script schreef voor het eerste deel dat circa $15 miljoen kostte om te maken en $112,8 miljoen noteerde aan de wereldwijde box office.

14 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Jonathancrane

Avatar

Prima film, dus een vervolg zal ik wel graag willen zien.

Feya13

Avatar

Jonathancrane "Prima film, dus een vervolg zal ik wel graag willen zien."


Eens, als dit van hetzelfde niveau wordt dan laat maar komen T+)

Banned

Avatar

Het is al een beetje een opluchting dat het verhaal van dezelfde schrijfster komt. Die eerste was zeer goed. Dus doe een beetje slim en zet er dezelfde crew terug op en je hebt een degelijk vervolg. Het verhaal nuja niet zo origineel maar het kan er mee door.

benjamin

Avatar

Van dezelfde schrijfster: alvast een goed teken. Deel één was een zeer leuke horrorprent, hopelijk zorgt deel twee alweer dat iedereen naar het puntje van z'n stoel verhuist.

Banned

Avatar

benjamin "Van dezelfde schrijfster: alvast een goed teken. Deel één was een zeer leuke horrorprent, hopelijk zorgt deel twee alweer dat iedereen naar het puntje van z'n stoel verhuist."


En dat ze nog een beetje méér budjet krijgen dan deel 1.

Sand

Avatar

Heb The Woman in Black dit weekend gezien.
Vond hem echt best goed Smiley face
Ben een keer meeeeeeegahard verschoten .. toen harry potter door het raam naar buiten keek in het donker, en toen je in een keer die vrouw in het venster zag en keihard schreewde
brr toen sprong ik effe een meter in de lucht.. :p
had ook het geluid wel erg hard staan, dat kon ook de oorzaak zijn ;)

Infje

Avatar

Ik ben verbaasd over de positieve reacties hier. Over smaak valt niet te twisten, maar toch.

Ik heb de film pas gekeken en ik vond het op zijn best zeer matig. De film heeft de coolste hoofdrol speler ooit. Want ongeacht wat er gebeurd, hij is nergens bang voor en vind niets vreemd. Stelt nauwelijks vragen over het bizarre wat die meemaakt. Dus respect voor hem.

Verder valt de film van cliche in cliche, wordt het nergens echt eng en heeft het een waardeloos einde. Ben ik hier dan alleen in?

Thiver

Avatar

Haal de verouderende make-up voor Daniel Radcliffe maar weer tevoorschijn! :D

Sand

Avatar

Infje "Ik ben verbaasd over de positieve reacties hier. Over smaak valt niet te twisten, maar toch.

Ik heb de film pas gekeken en ik vond het op zijn best zeer matig. De film heeft de coolste hoofdrol speler ooit. Want ongeacht wat er gebeurd, hij is nergens bang voor en vind niets vreemd. Stelt nauwelijks vragen over het bizarre wat die meemaakt. Dus respect voor hem.

Verder valt de film van cliche in cliche, wordt het nergens echt eng en heeft het een waardeloos einde. Ben ik hier dan alleen in?"


haha ja dat dacht ik ook wel, maarja dat is in de meeste films zo..
een "normale" mens zou het al op een lopen gezet hebben na de eerste beweging in dat huis en nooit meer terugkomen..
maarja dan zou het ook maar een heel korte film zijn he Smiley face

Paranoid

Avatar

Matige film was het eerste deel. Ik vraag me af of een tweede echt veel beter zal worden. Ik hoop het, maar als het door dezelfde wordt geschreven, betwijfel ik het.

Jaco86

Avatar

Correctie: Het screenplay voor The Woman in Black werd niet geschreven door John Croker, maar door Jane Goldman, Croker was de story editor aan de film.

Emerson78

Avatar

Ben ik nou de enige die Daniel niet los kan zien van Harry Potter? Dat is ook de reden waarom ik deze film een matige voldoende geef. Ik ben bij deze film in slaap gevallen, terwijl ik nooit bij films in slaap val.

marcjeb

Avatar

Emerson78 "Ben ik nou de enige die Daniel niet los kan zien van Harry Potter? Dat is ook de reden waarom ik deze film een matige voldoende geef. Ik ben bij deze film in slaap gevallen, terwijl ik nooit bij films in slaap val."


Dat hij ook nog vader bleek te zijn in de film :P werd het helemaal ongeloofwaardig.. maar goed. Film gezien en was best goed.. alleen het einde vond ik beetje vreemd.

lordmistery

Avatar

Ik ben erg blij met The woman in black ; angels of death. Ik vond zelf de film erg geslaagd. Sir Dan radcliffe acteerde erg goedd, zoals je van hem gewend bent! vind hem ook erg geschikt voor de rol. Maar ook Liz white en sir Ciáran hinds acteerden uitstekend. Het kwam erg geloofwaardig over en ben blij dat het geen film was met bloed want dat makat het vaak fake, vind ik zelf. Ik kijk erg uit naar het tweede deel, in de hoop dat het net zo goed is, en natuurlijk met meer uitstekende britse acteurs en actrices. Ik hoop dat Dan terugkeert maar denk het niet, helaas.

NieuwsFilm

meest populair