Twee keer James Bond dit jaar

Bond zal ook in een korte film ter gelegenheid van de Olympische Spelen te zien zijn.

Komende zomer vinden de Olympische Spelen voor de derde keer plaats in Londen. Als gevolg hiervan besloot de Britse geheime dienst, de MI5 al haar agenten in het buitenland terug te roepen. Een van de agenten die ook teruggeroepen is heeft een contract lopen bij een andere Britse geheime dienst: de MI6. Ter gelegenheid van de Olympische Spelen zal er een speciale korte film rondom de charmantste spion van Groot-Brittannië gemaakt worden. Dit filmpje zal tijdens de openingsceremonie van de Olympische Spelen getoond worden.

Bond-acteur Daniel Craig werd hiervoor door Koningin Elizabeth uitgenodigd om naar Buckingham Palace te komen. Daar vroeg ze hem het filmpje te maken, wat Craig natuurlijk meteen accepteerde. De missie van Bond is als volgt:

Bond krijgt in Buckingham Palace zijn nieuwe missie te horen, en vliegt dan via helikopter naar het Olympische stadium in Stratford, Oost-Londen, waar hij het gebied in parachuteert.

Danny Boyle die in eerste instantie Skyfall leek te regisseren, heeft de korte film geregisseerd. Het verhaal gaat dat Boyle en zijn crew toegang kregen tot de privévertrekken van de Koningin. Of Koningin Elizabeth zelf ook te zien zal zijn in het filmpje is niet bekend. Hieronder een foto waarop te zien is hoe Craig de Britse Koningin ontmoet.



NieuwsFilm

meest populair