Algemeen

Hunger Games regisseur niet zeker voor sequel

Gary Ross zou te veel geld eisen van Lionsgate.

door Arman Avsaroglu op 04.04.2012 om 18:34 in Algemeen
Hoewel de eerste Hunger Games film een groot succes was, is nog niet zeker of regisseur Gary Ross terugkeert voor het tweede deel. De regisseur zou een flinke loonopslag eisen, meldt The Hollywood Reporter.

Volgens THR zou de stuido Lionsgate uitkijken naar een andere regisseur voor het tweede deel zodat de productie van het vervolg zo snel mogelijk kan beginnen. De onderhandelingen met ROss zouden moeizaam verlopen.

De hoofdrolspelers uit het eerste deel, Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson en Liam Hemsworth keren wel zeker terug voor het vervolg op The Hunger Games, die inmiddels al bijna 700 miljoen dollar heeft opgebracht.

15 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Aston

Avatar

Allemaal graaiers!

Bilbo

Avatar

Aston "Allemaal graaiers!"


Mee eens!

Chrischzz

Avatar

Tja.. Als ik een goeie deal sluit voor mijn baas verwacht ook een leuke bonus.. Dus zo gek is het niet natuurlijk..

Aston "Allemaal graaiers!"

PKP

Avatar

Chrischzz "Tja.. Als ik een goeie deal sluit voor mijn baas verwacht ook een leuke bonus.. Dus zo gek is het niet natuurlijk.."

Jij verwacht een bonus voor je werk doen? Dat heet toch loon?

Jaco86

Avatar

Trek van die 700 miljoen maar 300 af, alles bij elkaar heeft hem nu bijna 400 miljoen opgebracht met een budget van 78 miljoen

Chrischzz

Avatar

PKP "Jij verwacht een bonus voor je werk doen? Dat heet toch loon?"


Aangezien goede deals sluiten niet mijn corebusiness is, zou ik in mijn geval wel iets verwachten ja.. =)

Limbo98

Avatar

Voor zo,n topfitte verdiend hij een bonus
En als ze zo snel mogelijk willen beginnen nemen ze hem toch weer.
Wat doen ze moeilijk ze hebben geld zat

PKP

Avatar

Chrischzz "Aangezien goede deals sluiten niet mijn corebusiness is, zou ik in mijn geval wel iets verwachten ja.. =)"

Ja, geen idee wat dan wel jouw core business is, maar in het geval van de regisseur is het logisch dat hij gewoon zijn werk doet en probeert een zo succesvol mogelijk product af te leveren.

Zijn maar weinig regisseurs die iets maken omdat de studios het toevallig leuk vinden dat ze dat doen.

Sowieso hoort een bonus van je werkgever iets te zijn wat je niet bij voorbaat verwacht voor het verrichten van je werkzaamheden. Tenzij je iets wonderbaarlijks verricht dat niet bij je werk hoort.

AlexDeLarge

Avatar

BobbyBoelhouwer "Mee eens!"


De grootste graaiers zijn nog altijd de studio's zelf.

Steve-O

Avatar

Bijna $700 miljoen:? Elders lees ik dat de film nu wereldwijd $368,006,396 heeft opgebracht..

patrick_h

Avatar

PKP "Ja, geen idee wat dan wel jouw core business is, maar in het geval van de regisseur is het logisch dat hij gewoon zijn werk doet en probeert een zo succesvol mogelijk product af te leveren. "
En dat heeft hij dan ook gedaan. Het dienstverband is inmiddels beëindigd (want hij zal gewoon voor één film gecontracteerd zijn) en nu wil de voormalige werkgever hem opnieuw in dienst nemen. En als je in de tussentijd meer waard bent geworden, is het niet raar om voor het nieuwe dienstverband een hogere salariseis te stellen.

Arteron

Avatar

Steve-O "Bijna $700 miljoen:? Elders lees ik dat de film nu wereldwijd $368,006,396 heeft opgebracht.."


Inderdaad... Bij Box Office Mojo staat die wereldwijd op 373 miljoen. Maar misschien zijn daar alle kosten al vanaf getrokken?

PRIME

Avatar

We weten de bedragen niet, maar ik geef meestal regisseurs toch wel gelijk hierin. Stel je voor dat die man 500.000 gekregen heeft. Een 'mager' salaris voor een film die records breekt en nu al op ongeveer 400m staat.

Dat gezegd hebbende vind ik dat de studio's niet zo gierig moeten doen, want een regisseur die de visie snapt van een boek moeten ze behouden voor volgende films. Anders zie ik het alweer gebeuren dat de 2de alleen maar gemaakt wordt voor het geld. In deel 1 zat tenminste 90% van het hart en ziel van het boek.

Bilbo

Avatar

AlexDeLarge "De grootste graaiers zijn nog altijd de studio's zelf."


Ook mee eens :E

Aston

Avatar

Ik zeg niet voor niets 'allemaal'. ;) Acteurs, Crew en studios.Stuk voor stuk graaiers. Maar ik begrijp wel dat de winst een beetje eerlijk verdeeld moet worden...

NieuwsFilm

meest populair