DVD releases week 14

Met deze week o.a The Human Centipede (First Sequence) en Happy Feet 2.

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD

Bekijk de afbeelding

The Human Centipede (First Sequence) (2009)

Regie: Tom Six

Een gestoorde Duitse arts die gespecialiseerd is in het scheiden van Siamese tweelingen experimenteert in het geheim met het aan elkaar verbinden van personen. Hij heeft een toekomstbeeld waarin de mens aan elkaar zit als een soort duizendpoot met een spijsverteringsstelsel. Als op een dag twee verdwaalde vrouwen aanbellen bij zijn huis komt zijn project in een stroomversnelling en begint het verwijderen van tanden en het vergroten van bilspleten om zo zijn droom waar te maken.
Bekijk de afbeelding

Straw Dogs (2011)

Regie: Rod Lurie

David en Amy Sumner (James Marsden en Kate Bosworth), een Hollywood-scenarist en een actrice, keren terug keren naar hun geboortestad in het diepe zuiden. Amy's vader is overleden en ze gaan het ouderlijke huis klaarmaken om te verkopen. Eenmaal daar lopen de spanningen in hun huwelijk op en worden er conflicten met de lokale bevolking uit het verleden opgerakeld. Wanneer Amy's ex-vriend Charlie (Alexander Skarsgård) er bij betrokken raakt, ontstaat er een gewelddadige confrontatie.
Bekijk de afbeelding

Happy Feet 2 (2011)


Mumble heeft de grote pech dat zijn zoon Erik niet van dansen houdt en ervandoor gaat. Als Erik zijn heil zoekt bij een pinguïn die kan vliegen stapelen de problemen zich op.
Bekijk de afbeelding

Claustrofobia (2011)


Eva (Carolien Spoor) is een mooie jonge studente. Als ze een prachtig appartement vindt in Amsterdam, ontmoet ze haar nieuwe buurman Alex (Dragan Bakema). Eva en haar vriendin Cynthia (Juliette van Ardenne) zijn meteen onder de indruk van deze charmante man. Na een avondje stappen, belanden ze met zijn drieën in zijn appartement. Cynthia doet haar uiterste best om Alex voor zich te winnen, uiteindelijk trekt Eva zich terug en gaat alleen naar huis. Nog helemaal in de roes van de avond, merkt ze niet dat ze niet alleen in huis is. De indringer bespringt haar en Eva raakt buiten bewustzijn.
Enkele uren later ontwaakt Eva vastgeketend aan een bed in een kale betonnen kelder. Ze heeft geen idee hoe ze daar terecht is gekomen en nog minder waarom ze vast wordt gehouden. Haar onbekende ontvoerder verzorgt haar goed, misschien zelfs iets te goed. Pas als ze de enorme snee in haar buik ontdekt, slaat de paniek echt toe.
Bekijk de afbeelding

The Last Word (2008)


Een introverte schrijver verdient zijn geld door zelfmoordbriefjes te schrijven voor zijn klanten, die op het punt staan zelfmoord te plegen, maar niet de gave hebben om geschikte afscheidswoorden te vinden. Zijn leven komt op z'n kop te staan wanneer hij verliefd wordt op de zus van één van zijn pas overleden cliënten.
Bekijk de afbeelding

The Shortcut (2009)


Een kort weggetje door het bos waarmee de doorgaande route af te snijden is, scheelt een hoop tijd voor menig schoolgaand kind. Maar niemand uit de naburige stadswijk durfde het ooit te nemen. Het pad leidde onder meer langs een spookachtig huis waarvan de bewoner bezoekers kenbaar maakte vooral niet naderbij te komen. Een oude dorpslegende vertelt dat de man ooit betrokken is geweest bij vermissingen van kinderen lange tijd geleden. Nu sommige van de kinderen opgegroeid zijn tot tieners, neemt hun nieuwsgierigheid zodanige proporties aan dat ze besluiten eens uit te zoeken hoe het zit met het betreffende optrekje van wie de bewoner nog steeds schijnt te leven.
Bekijk de afbeelding

Un heureux événement (2011)


Het leven van het jonge stel Barbara en Nicolas staat op zijn kop wanneer Barbara bevalt van hun dochter Lea. Barbara's zwangerschap blijkt een enorme impact te hebben op haar relatie en haar seks- en familieleven. Ze moet machteloos toezien hoe haar relatie op de klippen loopt na de geboorte van haar dochter. Barbara komt terecht in een tweestrijd tussen de onmetelijke liefde voor haar kind en het gevoel dat ze haar laatste restje vrijheid moet opofferen. Als je een nieuw leven op de wereld zet, moet je dat van jezelf dan opgeven?
Bekijk de afbeelding

Neverland (2011)


Peter (Charlie Rowe) en zijn maatjes zijn een stel zakkenrollers die opgegroeid zijn in de straten van Londen. Dan worden ze opgetrommeld door hun mentor Jimmy Hook (Rhys Ifans) om een schat te stelen met magische krachten die hen naar een andere wereld transporteert. Deze andere wereld heet Neverland en is een rijk met jungles en legendarische mysteries van eeuwige jeugd. Daar worden ze geconfronteerd met een groep piraten geleid door de machtbeluste Elizabeth Bonny (Anna Friel) en een groep indianen, de Kaw Tribe genaamd.
Bekijk de afbeelding

Beyond (2011)


John Koski is een rechercheur die onderzoek doet naar de ontvoering van het nichtje van de politiecommissaris. Hij wordt hierin bijgestaan door Farley, een beroemde helderziende die beweert het meisje gezien te hebben in visioenen. Naarmate het onderzoek vordert, komen er steeds vreemdere dingen aan het licht. Koski trekt zijn eigen geestelijke gezondheid in twijfel en ontdekt een duister geheim over zichzelf.



NieuwsFilm

meest populair