Video

Veel fraaie nieuwe beelden The Avengers

En als het aan Mark Ruffalo ligt dan komt er een losstaande film over The Hulk.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot op 12.04.2012 om 08:00 in Video
Walt Disney Pictures en Marvel Studios hebben met een derde clip, een korte featurette en een fraaie tv-spot wederom een lading nieuw promotiemateriaal van The Avengers de wereld in geschoten. Daarnaast liet acteur Mark Ruffalo, die in de superheldenfilm de rol speelt van The Hulk, zich uit over een mogelijke nieuwe film rond de groene anti-held:

Why not! It was the one character -- you know, I was a comic book fan when I was a kid and I always loved the Hulk. When The Incredible Hulk, that show, came on, I would not miss that. And so if I was going to find myself in that world, this would be the guy that I would be most interested in doing. To make a very short answer long: Yeah, I'd love to have him do his own movie, aldus Ruffalo tegenover IGN Movies.

Hieronder zie je een derde clip, waarin Robert Downey Jr. (Tony Stark / Iron Man) en Tom Hiddleston (Loki) een gezellig woordje wisselen.Ook is er een nieuwe fraaie tv-spot van de film van regisseur Joss Whedon. De spot richt zich voornamelijk op Thor, gespeeld door Chris Hemsworth:

Hieronder volgt een korte featurette over The Avengers, die vanaf 26 april in de bioscoop draait.15 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Decepticon

Avatar

Joss Whedon onthuld wie de aliens zijn!

Het zijn de Chitauri

Ik vind dit een domme zet van Whedon. Na zo'n lange tijd geheimhouding en iedereen zat in het gewis, met nog maar 1,5 week voor de release, zo maar de aliens onthullen.

Ik had het gvd eigenlijk niet willen weten, maar het viel haast niet te vermijden, toen ik de link wilde plaatsen. Ik zag het woord cursief staan in de tekst :(

movieplanet124

Avatar

Hoeveel clips gaan we nog krijgen. Straks als je al deze clips die uit zijn gekomen aan elkaar plakt dan hoef je niet eens meer naar de film. hahahahaah niet dat ik dat gaan doen hoor want ik ga hem zeker kijken advengers whaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ereptile

Avatar

Decepticon "
Red carpet premiere, je moet de player zelf even vooruit slepen, anders speelt hij niet:
"


Jij krijgt m wel gelinkt :W K heb de hele ochtend die premiere zitten bekijken. Leuk event :) Zou willen dat ik er zelf bij was. EN zoals bij iedere Marvel film werd er gesproken over "blijf zitten tot na de credits!"...Nu ben ik dus helemaal benieuwd!

THEDARKNIGHTDX2

Avatar

[quote=Decepticon]Als men reageert op iemand die deze foto's plaatst, laat dan aub die foto's weg.
We hoeven ze niet 2 of 3x te zien. Neemt gruwelijl veel plaats in op de pagina.


sorry :P

B0ris

Avatar

Iron man draagt een shirt van black sabbath :Y ! (in de eerste clip)

benjamin

Avatar

Nog meer off-topic: eerste trailer van De Rouille Et D'Os met Matthias Schoenaerts.

Ereptile

Avatar

Sinds gister had ik de clips al gezien :) Het zijn geen slechte clips. Alleen ik moet echt ophouden met clips kijken!!! O+ Er komen vast nog clips van Iron Man en The Hulk...Maar m'n indruk van deze film is wel goed :)

Bovendien is er op youtube de HELE premiere te zien :) The Avengers premiere

2ndSystem

Avatar

Kappen met die offtopic nieuwtjes, plaats het bij ander vleermuisnieuws ergens ;) niet hier.

nou nou ze blijven maar nieuwe spotjes richting ons gooien, zo hebben we dalijk al een uur gezien:P
ik heb denkik 3minuten aan avengers teaser/trailer gezien waarin je alle leden aleen ziet staan en een stad ziet ontploffen:~ en de helft van de promo foto's, ik laat me lekker verassen in de bios;)

Decepticon

Avatar

PKP "OT: Ik weet niet meer zeker of het wel verstandig is al die clips te kijken. Ik denk dat het bijna een half uur aan beeldmateriaal is als je alles bij elkaar trekt. Heb al eerder gehad dat ik bij een film had en het idee kreeg alsof ik de diverse clips achter elkaar zat te kijken, die ik al eerder had gezien.

Maar goed, nog *maar* 2 weekjes!"
Nee, lang niet hoor. Elke clip is maar 30 seconden, samen met de trailer(s), kom je maar aan een paar minuten.

Ik kan al die clips iig wel weerstaan, want ik wil ook niet dat gevoel hebben in de bios, dat alles bekend voorkomt uit al die clips.

Idd nog maar 2 weken !! :-S

Decepticon

Avatar

Als men reageert op iemand die deze foto's plaatst, laat dan aub die foto's weg.
We hoeven ze niet 2 of 3x te zien. Neemt gruwelijl veel plaats in op de pagina.

On-t: Dit stond op CBM, een paar antwoorden van de pers die een screening hebben gezien, op de meest gestelde vragen, klinkt veelbelovend:

For those who were worried about Joss Whedon helming this movie... You have been proven complete and total idiots.

- For those concerned that the large cast of characters would prove too much for one movie... NOT a problem.

- For those who think that underpowered Black Widow and Hawkeye would be underused and have smaller roles... Not so.

- For those worried that all the trailers, clips and commercials have shown all the good parts already... They didn't even scratch the surface.

- For those who don't believe THE AVENGERS will be THE comic book movie of the year... TDKR and Amazing Spider-Man will have to be surprisingly special to take the title.


Red carpet premiere, je moet de player zelf even vooruit slepen, anders speelt hij niet:

PKP

Avatar

Wow, bedankt voor dat filmpje! Niet helemaal zitten kijken (2 uur was net iets TE), maar merendeel was zeker interessant! Bah, kan niet wachten zeg.

Ik moet en zal op de premieredag hier in Nederland gaan.

Ereptile

Avatar

Dit filmpje gaat iets uitleggen over de Iron Man pakken. En hoe hij uiteindelijk bij het pak komt dat in The Avengers zit. Best leuk gedaan!

En: het verklaard wat Tony met die bandjes moet in dat eerste filmpje

PKP

Avatar

@bovenstaand: Grotere plaatjes aub!

OT: Ik weet niet meer zeker of het wel verstandig is al die clips te kijken. Ik denk dat het bijna een half uur aan beeldmateriaal is als je alles bij elkaar trekt. Heb al eerder gehad dat ik bij een film had en het idee kreeg alsof ik de diverse clips achter elkaar zat te kijken, die ik al eerder had gezien.

Maar goed, nog *maar* 2 weekjes!