Algemeen

Jennifer Connelly gecast in Darren Aronofsky's Noah

Het duo werkte eerder samen aan Requiem for a Dream (2000).

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jan-Peter Rook op 16.04.2012 om 12:23 in Algemeen
The Tracking Board bericht dat Darren Aronofsky Jennifer Connelly heeft gecast voor zijn nieuwe film Noah. De actrice, die eerder met de regisseur samenwerkte aan Reqiem for a Dream (2000), zal Naameh, de vrouw van Noah (Russell Crowe) gaan spelen. Connelly en Crowe speelden eerder samen in A Beautiful Mind (2001). Tot slot wordt er gesproken over een bijrol voor Saoirse Ronan (Hanna, 2011).

Noah vertelt het verhaal van de Bijbelse figuur Noach, een man die de opdracht van God kreeg een gigantische ark te bouwen waarop van elke diersoort twee exemplaren konden verblijven. Dit omdat God besloten had de Schepping te verwoesten met een grote overstroming. In de versie van Aronofsky is Noach een man die gedesillusioneerd is met de wijze waarop de mens met de aarde omgaat.

De opnames beginnen aankomende zomer en de geplande release is in 2014.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Jonathancrane

Avatar

Ik vind haar zo vreselijk als een actrice. Overigens ben ik ook geen fan van Aronofsky zijn paranoia werk. The Wrestler was wel uitstekend, omdat het de tijd nam om een emotioneel verhaal te vertellen. Maar The Fountain en Requiem of a Dream vond ik gewoon waardeloos.

Connelly is iemand die geluk had met haar Oscar, en daarna allemaal waardeloos werk heeft neergezet. Hulk,Dark Water,The Dilemma,Blood Diamond,Reservation Road,Creation, Inkheart, He's Just Not That Into You en natuurlijk The Day The Earth Stood Still.

Zij speelt altijd met dezelfde look en stijl van acteren, alsof het lijkt dat je werkelijk altijd Jennifer Connolly op beeld ziet. Zelfs Jessica Alba probeert haar rollen nog een beetje te variëren en die heeft zelfs een betere film gemaakt.

Als ik een lijstje moest maken van de slechtste actrices die werken in Hollywood, staat zij daar met een kogel op nummer 1.

2ndSystem

Avatar

Nou, Russel Crowe zal dit vast niet erg vinden:9
ze ziet er namelijk goed uit, mooie chick,
laatst Hulk nog gekeken, redelijke acteerprestatie van haar, niks speciaals, maar ze zag er strak uit;) nu zal ze wel wat kraaiepooten en loopgraven in dr gezicht hebben:P
maar daarvoor bestaan Camerafilters, Make up, en Plastische Chirurgie:E

Stukfruit

Avatar

nilserr "Geweldige actrice en lekker ding! Hopelijk maakt het Aronofsky er geen al te religeuze zeikfilm van en blijft hij gewoon zijn eigen stijl aanhouden."


Hij heeft meerdere keren aangegeven dat hij het alleen een mooi verhaal (fabel) vindt en dat het een niet-religieuze film zou moeten worden.

Ik zou een stuk banger zijn geweest als Alex Proyas de klus had gekregen...

nilserr

Avatar

Geweldige actrice en lekker ding! Hopelijk maakt het Aronofsky er geen al te religeuze zeikfilm van en blijft hij gewoon zijn eigen stijl aanhouden.