DC Comics verfilming Lobo heeft een regisseur

Warner Bros. heeft eindelijk een vervanger gevonden voor de vertrokken Guy Ritchie.

De laatste persoon die werd genoemd om DC Comics' Lobo te gaan verfilmen, was Guy Ritchie. Hier is inmiddels allang geen sprake meer van. Maar nu lijkt Warner Bros. toch iemand voor het project te hebben gevonden, namelijk Brad Peyton, regisseur van Journey 2: The Mysterious Island. Hij zal het bestaande scenario van Angel Dean Lopez. Don Payne en Jerrold E. Brown gaan herschrijven en vervolgens plaatsnemen in de regisseursstoel.

Lobo verscheen voor het eerst in juni 1983. Hij werd bedacht door Roger Slifer en Keith Giffen. Lobo was een alien die door het leven ging als een huurling. Later werd hij een anti-held motorrijder in de jaren '90

In 2009 gaf Variety de volgende beschrijving van de verfilming, waaruit viel op te maken dat de makers zich wilden gaan richten op de latere incarnatie van Lobo: “a seven-foot tall, blue-skinned, indestructible and heavily muscled anti-hero who drives a pimped out motorcycle, lands on Earth in search of four fugitives who are bent on wreaking havoc.” Verder werd gezegd dat Lobo samen zal gaan werken met een tienermeisje om de wezens te stoppen.

Nu Peyton het scenario gaat herschrijven is het onduidelijk hoeveel hiervan overeind blijft.



NieuwsFilm

meest populair