Algemeen

Colin Farrell belangrijkste kandidaat voor Winter's Tale

Acteur heeft de hoofdrol aangeboden in merkwaardige combinatie tussen thriller en sci-fi drama.

door Arman Avsaroglu op 28.04.2012 om 13:00 in Algemeen
Colin Farrell heeft de hoofdrol aangeboden gekregen in de film Winter's Tale, het regiedebuut van succesvol scenarist Akiva Goldsman. Het is nog onduidelijk of Farrell de hoofdrol gaat accepteren.

De film is gebaseerd op het boek van Mark Helprin en gaat over een dief die inbreekt in een New Yorkse villa en daar de jonge vrouw die daar woont en op sterven ligt ontmoet. Dat is het begin van een vele vreemde gebeurtenissen, met onder meer maffiabazen, demonen en andere bovennatuurlijke elementen.

Als Farell de hoofdrol niet accepteert, zijn ook Garrett Hedlund, Aaron Johnson en Liam Hemsworth kandidaat in de hoofdrol. Colin Farrell zal deze zomer eerst te zien zijn in de reboot van Paul Verhoeven's Total Recall.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

RyanD

Avatar

Het plot van Winter's Tale klinkt interessant. Maar of Colin Farrel de meest geschikte kandidaat is om de hoofdrol te vervullen weet ik niet. Farrel's looks hebben hem meer rollen opgeleverd dan zijn talent. Maar aan de andere kant kan Winter's Tale een amusante wegkijker zijn en is een prettig koppie, met beperkt acteertalent helaas, wel de juiste spil die de film nodig heeft.
Ik ben overigens erg benieuwd naar de reboot van Total Recall. Schwarzenegger speelde destijds een sterke rol in de wat aparte actiefilm en ik ben benieuwd hoe het Farrel af zal gaan. We zullen zien. Misschien is dit juist de carrièreboost die Farrel nodig had...

2ndSystem

Avatar

Ik vertrouw Colin wel, maar hij moet z'n films goed kiezen.
zodat 'ie niet nog een keer gecast wordt in een k*tfilm zoals Fright Night:Z
een vriend van me zei dat "het echt een vette film was"
nou dat was een flinke teleurstelling}:

NieuwsFilm

meest populair