Django Unchained lost Kurt Russell en Sacha Baron Cohen

Na Kevin Costner en Joseph Gordon-Levitt stappen wederom twee grote namen op.

Enige tijd geleden werd bekend acteur Kevin Costner afzag van de rol als de villain Ace Woody in Django Unchained, de nieuwe film van Quentin Tarantino. Niet veel later zei ook Joseph Gordon-Levitt af voor zijn rol, aangezien hij meer heil ziet in zijn regiedebuut Don Jon's Addiction. Volgens The Film Stage verlaten nu ook Kurt Russell en Sacha Baron Cohen de film.

Russell, die werd aangetrokken als vervanger van Costner, zou volgens de geruchten van de set zijn gelopen aangezien hij vond dat Django Unchained te weinig een western zou worden. Ook zou hij ontevreden zijn over de invulling van de rol van Ace Woody en zou hij niet meer willen terugkeren. Andere berichten zeggen dat het personage van Russell is toegevoegd aan het personage van acteur Walton Goggins, die de rol speelt van Billy Crash. Mogelijk ook een rechterhand van de main villain Calvin Candle, gespeeld door Leonardo DiCaprio.

Cohen schijnt het te druk te hebben met zijn promotietour voor zijn nieuwe film The Dictator. Cohen zou dit voorrang geven op een kleine rol / cameo in de nieuwe Quentin Tarantino.

Wederom genoeg gedoe rond het geplaagde Django Unchained. In de film blijven overigens nog genoeg mooie namen over. Naast DiCaprio hebben ook Christoph Waltz, Jamie Foxx, Samuel L. Jackson en Don Johnson rollen in de "spaghetti western" die op 25 december moet verschijnen.



NieuwsFilm

meest populair