Releasedatum Sin City: A Dame to Kill For geprikt

In oktober 2013 kunnen we naar de bioscopen.

Nu de productie van Sin City: A Dame to Kill For officieel aangekondigd is, kan er ook een releasedatum geprikt worden. Dat is dan ook wat Dimension Films heeft gedaan: volgens de officiële aankondiging zal het vervolg op Sin City vanaf 4 oktober 2013 in de bioscopen te zien zijn.

Er wordt nog volop gewerkt aan de cast van de film, maar zeker is dat Mickey Rourke, Rosario Dawson en Michael Madsen hun rollen uit Sin City opnieuw zullen spelen. Het precieze verhaal van de film is niet bekend, maar volgens IMDb zal het zich concentreren op Dwight, die wraak wil nemen op de vrouw die hem heeft verraden, en Nancy, die om probeert te gaan met de dood van Hartigan.

Verdere details rondom de cast en het verhaal zijn nog niet bekend, maar volgens Dimension Films zullen verdere aankondigingen van castleden binnenkort gedaan worden. Er zullen ook een flink aantal grote namen te zien zijn in de tweede film van de Sin City-franchise.

Op de regiestoel nemen Robert Rodriguez en Frank Miller plaats. Het scenario van de film is geschreven door Wlliam Monahan, die een Oscar won voor zijn werk aan het script van The Departed. De opnames voor Sin City: A Dame to Kill For beginnen naar verwachting nog deze zomer.



NieuwsFilm

meest populair