Adam Sandler samen met Will Ferrell in Three Mississippi

De grappenmaker vervangt Mark Wahlberg in de football komedie.

Na de positieve reacties op Adam McKay's The Other Guys (2010) zagen velen het als goed nieuws dat er wederom een komedie in de maak was met in de hoofdrol Will Ferrell en Mark Wahlberg. Het ging om de American football gerelateerde komedie Three Mississippi. Nu blijkt echter dat Wahlberg is vervangen door Adam Sandler, die nu voor het eerst samen met Ferrell in een film zal gaan spelen.

De reden hiervoor is dat Ferrell en Wahlberg hun agenda's niet op elkaar kunnen afstemmen. Wahlberg krijgt het druk met Peter Bergs aankomende SEAL thriller Lone Survivor, terwijl Ferrell zich mag gaan opmaken voor de Anchorman sequel. Als beide heren aan zouden blijven voor Three Mississippi, dan kunnen de opnames pas over een jaar van start gaan. Warner Bros. wil echter dit najaar al beginnen en daarom maakt Wahlberg nu plaats voor Sandler.

Sean Anders (Sex Drive, 2008) is in beeld voor de regie van Three Mississippi. Naast Ferrell en Sandler zijn Alec Baldwin, Jeremy Renner en Rob Riggle allen in beeld voor een rol.



NieuwsFilm

meest populair