Problemen voor Johnny Depps 'The Thin Man' remake

Warner Bros. heeft geen zin om 100 miljoen dollar neer te leggen.

Een tijdje terug was Warner Bros nog in haar nopjes met de plannen om The Thin Man (1934) te gaan remaken met in de hoofdrol Johnny Depp en Rob Marshall (Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides) aan het roer. Het lijkt er nu echter op dat het project in gevaar komt.

Hoewel het nog steeds mogelijk is dat de film er komt, zal dit nog een hele tijd gaan duren. Het budget ligt momenteel boven de 100 miljoen dollar en dit moet eerst fors gereduceerd worden. Gezien de tegenvallende resultaten van Dark Shadows wil Warner Bros. niet al te veel risico nemen met een film met Depp in de hoofdrol.

De studio stelt ons gerust met het gegeven dat de film überhaupt nog helemaal geen groen licht heeft gehad. Daarbij is er nog geen actrice gevonden voor de vrouwelijke hoofdrol en heeft Depp onlangs aangegeven het iets rustiger aan te willen doen. Het lijkt er dus niet op dat de geplande opnames in november ook daadwerkelijk plaats zullen vinden.

The Thin Man is gebaseerd op een boek van auteur Dashiell Hammett, waarin rechercheur Nick Charles centraal staat. Deze Nick stopt op een gegeven moment met zijn hardwerkende bestaan en stort zich volledig op zijn alchoholverslaving als hij trouwt met de rijke Nora. Na verloop van tijd moet Nick echter toch weer aan de slag als rechercheur om een mysterieuze moord te onderzoeken. Het verhaal van Hammett is dus al een keer verfilmd, en in de jaren '50 was er zelfs een hele tv-serie rond de avonturen van Nick Charles.

Hieronder een trailer voor The Thin Man:



NieuwsFilm

meest populair