Algemeen

Concept art Pixars Monsters University

Ooit waren Mike Wazowski en James P. Sullivan niet de beste monstervriendjes.

door Bram de Groot op 24.06.2012 om 16:26 in Algemeen
Afgelopen week zagen we de vermakelijke eerste teaser trailer voorbijschieten van Monsters University. Walt Disney Studios and Pixar Animation Studios hebben nu ook concept-art verspreid van prequel op Pixars Monsters, Inc. uit 2001.

De voornaamste stemmen in de animatiefilm komen van Billy Crystal, John Goodman, Steve Buscemi, Dave Foley, Julia Sweeney, Joel Murray en Peter Sohn. Vanaf juni 2013 in de (3D) bioscoop.

De monsters Mike Wazowski (Crystal) en James P. Sullivan (Goodman) lijken een onafscheidelijk duo. Dit was echter niet altijd het geval. Op het moment dat zij elkaar voor het eerst ontmoette, waren ze als water en vuur. In Monsters University zien we hoe ze uiteindelijk uitgroeiden tot de beste monstervriendjes. Hieronder nogmaals de teaser:


7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

jaime91

Avatar

Ik was 10 toen deel 1 uitkwam,heb daar onwijs van genoten heb ook de gelijknamige game helemaal grijs gespeeld toendertijd op de ps2 dus dit is natuurlijk een must see voor mij! T+)

LaurensV

Avatar

Ik 7, woow man das lang geleden! heb hem zelfs nog op video! Zeker ook een must see voor mij!

Glennekeeeee

Avatar

jaime91 "Ik was 10 toen deel 1 uitkwam,heb daar onwijs van genoten heb ook de gelijknamige game helemaal grijs gespeeld toendertijd op de ps2 dus dit is natuurlijk een must see voor mij! T+)"


Idd, da spelleke grijsgedraaid één van de leukste ooit op de ps2

jaime91

Avatar

Glennekeeeee "Idd, da spelleke grijsgedraaid één van de leukste ooit op de ps2"

Precies ja :E

adofmirosch

Avatar

Ik heb hier meer zin in dan in brave.

Sand

Avatar

Ik was er al 15, snotbellen ;)

NieuwsFilm

meest populair