Sci-fi actiefilm Looper krijgt "Chinese versie"

Dit keer wordt de rest van de wereld "gecensureerd".

Het gebeurt vaker dat een film wordt gecensureerd/aangepast voor bepaalde markten, bijvoorbeeld China. De sci-fi actiefilm Looper krijgt een andere behandeling. De filmstudio Endgame Entertainment heeft besloten om extra scènes toe te voegen zodat de film van regisseur Rian Johnson (The Brothers Bloom, 2008) zich langer in China afspeelt.

De extra scenes spelen zich af in Shanghai. Deze scenes zijn dus niet te zijn in de rest van de wereld. De film wordt mede geproduceerd door het Chinese DMG, dat ook gehuisvest is in Shanghai, de grootste stad van China met zo'n 23 miljoen inwoners.

Looper speelt zich in de nabije toekomst af, enkele decennia voordat tijdreizen wordt uitgevonden. Het verhaal draait rond een groep huurmoordenaars, de Loopers, die voor een misdaadorganisatie uit de toekomst werken. Die organisatie stuurt met enige regelmaat mensen waar ze vanaf willen gekneveld terug het verleden in, waar een Looper het slachtoffer afwacht en afmaakt. Joe (Joseph Gordon-Levitt) is een van die huurmoordenaars, maar als de Loopers besluiten een einde te maken aan de loop, sturen ze zijn toekomstige ik (Bruce Willis) terug om vermoord te worden. Hieronder de eerder verschenen trailer:



NieuwsFilm

meest populair