Steven Tyler in Be Cool

Aerosmith-zanger Steven Tyler gaat zichzelf spelen in de nieuwe film 'Be Cool'. Dit meldde MTV. De film is het vervolg op de gangsterkomedie 'Get Shorty' uit 1995, met John Travolta en Danny DeVito in de hoofdrollen. Tyler is gevraagd om een fan tijdens een sportevenement te spelen. De rest van de band is waarschijnlijk tijdens een showoptreden te zien en staat zeker op de soundtrack van de film.

'Be Cool' is gebaseerd op een boek van Elmore Leonard die Aerosmith eerder al een rol in zijn verhaal bezorgde. Leonard ontmoette de band na een concert en vroeg ze of hij de mannen in zijn nieuwe boek mocht verwerken.

En nu zit de rockband dus ook in de film. Travolta speelt weer de hoofdrol als Chili Palmer, een gangster die nu filmproducer is, maar een mooie, getalenteerde zangeres tegenkomt. Deze rol wordt gespeeld door popster Christina Milian, die hij beroemd wil maken. Dus stort Palmer zich op de wereld van de muziek. Uma Thurman, Vince Vaughn, Danny DeVito, Harvey Keitel en Outkast's Andre 3000 zijn tevens van de partij. De film draait volgend jaar in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair