Algemeen

Poster The Tall Man met Jessica Biel

Enge lange man heeft het gemunt op de mooie actrice.

door Bram de Groot op 28.06.2012 om 14:00 in Algemeen
In de film The Tall Man speelt actrice Jessica Biel een vrouw die op zoek gaat naar The Tall Man, een mysterieuze figuur die haar kind heeft gekidnapt. Naast Biel zien we ook namen als Jodelle Ferland, Teach Grant, William B. Davis en Samantha Ferris een rol in de horrorfilm van de Franse regisseur Pascal Laugier, bekend van Martyrs uit 2008.

De horrorfilm draaide reeds op enkele filmfestivals en ontving daar niet bepaald positieve reacties. Op de IMDb staat The Tall Man op een 4,5. Later dit jaar verschijnt het in de bioscoop of anders op Dvd/Blu-Ray.12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

B@chelor

Avatar

Spannend, hoor.

Paranoid

Avatar

Geen slenderman maar tall man?

filmgast

Avatar

Logo lijkt wel aardig op dat van The Thing... of ligt dat aan mij?

Frietgezicht

Avatar

Eerst lees ik in het artikel dat dit van de maker van Martyrs :W is en gelijk hoge verwachtingen tot 2 seconde later als ik aan het einde lees dat de reacties erg matig zijn,jammer...

Steve-O

Avatar

Tamtamtam, THE TALL MAN!!! AAAAH!

Jonathancrane

Avatar

Ik kijk hier wel naar uit, want Biel is altijd wel goed in horror en ik ben benieuwd hoe de opvolger op Martyrs is. En ik heb gewoon wat betere horror films nodig, want momenteel is The Divide het beste dat ik gezien hebt dit jaar.

Nee, ik heb The Cabin in The Woods niet gezien, kwam niet uit in mij regio !

KeesjeNL

Avatar

Jonathancrane "Ik kijk hier wel naar uit, want Biel is altijd wel goed in horror en ik ben benieuwd hoe de opvolger op Martyrs is."
Biel is "goed" in horror? Leg dat even uit wil jeSmiley face? Wel hele mooie poster die smaakt naar meer.

geertvdheide

Avatar

filmgast "Logo lijkt wel aardig op dat van The Thing... of ligt dat aan mij?"

Dat ging ook gelijk door mij heen. Dus nee, het ligt niet aan jou Smiley face

Verder gewoon weer een matige horrorfilm als ik het zo lees. Horror blijft een genre met erg weinig kwaliteitsfilms (9 van de 10 is prut naar mijn mening), hoewel de slechten soms ook hun charme hebben. Een echt goede horrorfilm is zeldzaam, en deze lijkt in elk geval niet onder die noemer te vallen.

Frietgezicht

Avatar

KeesjeNL "Biel is "goed" in horror? Leg dat even uit wil jeSmiley face? Wel hele mooie poster die smaakt naar meer."


Hij zal bedoelen dat Biel altijd leuk is in horror net als Joe Pesci in maffia-films bijv.
Alleen zou ik niet weten welke op The Texas Chainsaw Massacre na maar daarin deed ze t leuk ja(ook door dr strakke t-shirt)

Banned

Avatar

Logo is oké de rest niet.

Jonathancrane

Avatar

KeesjeNL "Biel is "goed" in horror? Leg dat even uit wil jeSmiley face? Wel hele mooie poster die smaakt naar meer."


Blade: Trinity was ze naast Ryan Reynolds het beste uit de film. En ook Texas Chainsaw vond ik haar een betere hoofdrol geven dan de zielloze optreden van Jordana Brewster, die niks meer kon dan bang kijken en onder auto's liggen.

Maar met Martyrs werd ook al de uitdaging aangegaan om een tweetal actrices uitstekend te laten acteren met heftige omstandigheden om zich heen. Het was een vrouwelijke acteurs films, en hopelijk is de The Tall Man dat ook.

Nu ben ik niet tevreden dat het dezelfde marketing krijgt als Intruders, een andere horror film dit jaar die ik een negatieve recensie moest geven voor het matige acteren, slechte schrik momenten en kleurloze verhaal dat vooral te donker op momenten was dat je niet eens kon zien wat er op beeld gebeurde.

Chris23

Avatar

Ik lees in het IMDB forum dat mensen `m goed vinden als ; je geen Martyrs 2 verwacht , het niet als een horror, maar als een thriller ziet en als je helemaal niks van het verhaal weet.
Kben nog steeds benieuwd.

NieuwsFilm

meest populair