Video

Trailer voor drama 'The Sessions'

Een doodzieke man (John Hawkes) probeer op 38-jarige leeftijd nog eens zijn maagdelijkheid te verliezen.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jan-Peter Rook op 29.06.2012 om 13:41 in Video
Hieronder vind je de trailer voor de dramafilm The Sessions van regisseur Ben Lewin. Het is gebaseerd op de autobiografie van de in Californië gesitueerde journalist en dichter Mark O'Brien. Hoofdrollen zijn er voor John Hawkes, Helen Hunt en William H. Macy.

Het verhaal volgt een man die vastzit aan een ijzeren long en erop staat om op de leeftijd van 38 nog eens ontmaagd te worden. Met de hulp van zijn therapeuten en de aanwijzingen van zijn priester probeert hij zijn droom werkelijkheid te laten worden.

The Sessions komt in de VS uit op 26 oktober.


3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

RicB

Avatar

Wat is Helen Hunt eigenlijk een prettige actrice.

Angelater

Avatar

Sinds de USA versie van de serie Shameless, heb ik onderhand meer respect voor Dhr. H. Macy gekregen. In de rol als pastoor lijkt hij het ook erg leuk te doen, dus dit kan wel wat worden.

Jonathancrane

Avatar

Ja, ik hoorde grote dingen over deze film. Hawkes probeert hier de komische versie van Daniel-Day Lewis na te doen, en hij slaagt erin. Helen Hunt is altijd fantastisch en ook William H Macy doet wat hij doet !

nieuwslaatste nieuws