Algemeen

Luc Besson verfilmt sci-fi comic Ravian

Zijn eerste sci-fi sinds The Fifth Element (1997).

door Jan-Peter Rook op 02.07.2012 om 16:29 in Algemeen
Regisseur/schrijver/producent Luc Besson heeft het er maar druk mee. Tussen het schrijven en produceren door probeert hij hier en daar ook nog wel eens een filmpje zelf te maken. De volgende die op zijn lijstje staat is een verfilming van de sci-fi comic Ravian (oorspronkelijk Valérian et Laureline).

Ravian (1967) is afkomstig van schrijver Pierre Christian en tekenaar Jean-Claude Mezieres. Het gaat over de avonturen van een tijdreisagent en zijn vrouwelijke sidekick. Besson werkte eerder samen met Mezieres aan The Fifth Element.

De film heeft nog geen titel en ook weten we nog niet wanneer de opnames zullen beginnen. Om de smaak alvast te pakken te krijgen kun je hieronder de trailer voor The Fifth Element nog eens bekijken:


2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

P@tch

Avatar

Fransoos die franse SciFi/Fantasy gaat verfilmen? Yes plz!!!

Mézières zijn strip verfilmen wordt een uitdaging, maar als iemand het kan... the 5th element kwam al in de buurt qua stijl.
Voorstel om te verfilmen: De ambassadeur der schaduwen.

Rarara

Avatar

Hier word ik wel blij van. zekerr ambassedeur heeft genoeg spektakel in zich maar de holle planeet en oorlog in Land zonder Sterren ook. en de Helden van de Equinox? beginnen en gauw, Besson!

NieuwsFilm

meest populair