Video

Nieuwe trailer Gangster Squad

Misdaadfilm met o.a. Ryan Gosling, Emma Stone, Sean Penn, Nick Nolte, Josh Brolin, Michael Pena en Anthony Mackie.

door Bram de Groot op 11.07.2012 om 12:08 in Video
Hieronder zie je een nieuwe trailer van Gangster Squad, de eerstvolgende film van regisseur Ruben Fleischer (Zombieland, 2009 en 30 Minutes or Less, 2011). De misdaadfilm draait rond een groep politieagenten in de Amerikaanse stad Los Angeles die het opnemen tegen de beroemde gangster Mickey Cohen, gespeeld door Sean Penn.

Vanaf 20 september in de Nederlandse bioscoop.

De film is gebaseerd op een reeks artikelen in de LA Times van Paul Lieberman over hoe de politie van LA in de jaren '40 een speciale politie-eenheid oprichtte om de maffia uit het Oosten buiten de deur te houden. Naast Penn zien we ook Josh Brolin, Ryan Gosling, Emma Stone, Anthony Mackie, Nick Nolte, Michael Peña en Giovanni Ribisi.

16 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Timothy

Avatar

Ik hou enorm van gangsterfilms uit de jaren dertig en veertig en ook Public Enemies - die zich in die tijd afspeelt - beviel mij enorm. Gezien de fantastische cast (ik vermijd expres het woord "sterren"cast, want het gaat hier niet om de beroemdheid, maar om het acteerwerk) is dit echt een must-see voor mij!

Orangey

Avatar

Alleen de cast wekt interesse, voor de rest zie en hoor ik alleen gare one-liners en ontoepasselijke jay-z muziek

seppe

Avatar

Denk eerlijk gezegd dat dit een beetje een flop gaat worden. Het ziet er allemaal net wat te gelikt uit, de acteurs lezen hun lijntjes gewoon op zonder er beleving in te gooien (ryan gosling: "was hoping to take you to bed") en daarnaast ziet sean penn er echt plastic uit.

Ik hoop dat het een goede film gaat worden maar ik vrees het ergste.

Orangey

Avatar

seppe "denk eerlijk gezegd dat dit een beetje een flop gaat worden. Het ziet er allemaal net wat te gelikt uit, de acteurs lezen hun lijntjes gewoon op zonder er beleving in te gooien (ryan gosling: "was hoping to take you to bed") en daarnaast ziet sean penn er echt plastic uit.

Ik hoop dat het een goede film gaat worden maar ik vrees het ergste."


ja dat vrees ik ook, ik hoop het ook eigenlijk als je zulke slechte muziek in je trailers gebruikt.

benjamin

Avatar

Jammer van de rotslechte muziek, maar verder ziet dit er best wel interessant uit.

SJRSVLDT

Avatar

Wow, 4 hele seconde nieuwe beelden ten opzichte van de vorige trailer.

FilmMaster

Avatar

Deze film is of erg goed of erg slecht er zit niks tussenin.
Sean Penn's kop :N slaat toch nergens op?

Timothy

Avatar

Filmfan25 "ja dat vrees ik ook, ik hoop het ook eigenlijk als je zulke slechte muziek in je trailers gebruikt."


Alleen worden de trailers zeer zelden gemaakt door de regisseurs van de film. De muziek hoeft in de film niet terug te komen (hopelijk).

Orangey

Avatar

Timothy "Alleen worden de trailers zeer zelden gemaakt door de regisseurs van de film. De muziek hoeft in de film niet terug te komen (hopelijk)."


ja klopt, maar de one-liners komen wel in de film en die vind ik minder, ik denk dat dit een hersenloze actie-gangsterfilm gaat worden. wel een met een sterke cast

Timothy

Avatar

Ik moet toegeven dat ik de trailer (op het werk) even zonder geluid heb gekeken, dus misschien denk ik er vanavond ook heel anders over Smiley face

Orangey

Avatar

Timothy "Ik moet toegeven dat ik de trailer (op het werk) even zonder geluid heb gekeken, dus misschien denk ik er vanavond ook heel anders over Smiley face"


nog veel succes op je werkSmiley face

Angelater

Avatar

Zo te zien nog steeds de foute muziek bewaard van de eerdere trailer, wat wel jammer is, want het ziet er allemaal aardig spectaculair uit.

UndercoverPanda

Avatar

Ziet er goed uit! Jammer dat ze zulke slecht matchende muziek gebruiken in de trailer, hoop dat dat in de film niet zo is.

Zomerbiertje

Avatar

Ziet er goed uit! Goede Cast en idd erg jammer van de muziek!

Had gehoopt op lekkere oude jazz, past veel beter bij zo'n film!

Expendable

Avatar

Ziet er zeker goed uit!

NieuwsFilm

meest populair