Breck Eisner pakt flexibele Stretch Armstrong op

Hasbro's nieuwste project na Transformers en Battleship krijgt vorm.

Regisseur Breck Eisner, bekend van de horrorfilm The Crazies (2010) en de actiefilm Sahara (2005), heeft volgens Deadline getekend voor de regie van de film over Stretch Armstrong, een speelgoedpop van het merk Hasbro, uiteraard de partij achter de films over Transformers en Battleship (Zeeslag). Productiemaatschappij The Relativity Media heeft ook een releasedatum bepaald voor de film, vermoedelijk een superheldenkomedie: 11 april 2014.

Stretch Armstrong is een actiefiguurtje van speelgoedfabrikant Kenner Products, dat later werd overgenomen door Hasbro. De poppen werden in 1976 op de markt gebracht. Stretch Armstrong is een blonde, gespierde actiefiguur van ongeveer 35 centimeter lang, wiens ledematen je tot ongeveer 120 cm kon uitrekken. Hieronder een oude commercial, waarin ook de mogelijk villain te zien is:


Het script wordt geschreven door Dean Georgaris, bekend van zijn scripts voor The Manchurian Candidate, Paycheck en Lara Croft Tomb Raider: The Cradle Of Life. Acteur Taylor Lautner, beter bekend als Jacob Black uit de Twilight-films, werd eerder in verband gebracht met de titelrol.

NieuwsFilm

meest populair