James Cameron bevestigt: Avatar 2 pas in 2015 (of later)

En hoe denkt hij nu over de mogelijke vierde Avatar?

Regisseur James Cameron heeft zich tijdens een interview met NY Times uitgelaten over de verschijning van de sequel(s) op zijn hitfilm Avatar (2009). Enige tijd geleden werd al duidelijk dat het vervolg niet eerder zou verschijnen dan 2014 en waarschijnlijk 2015. Nu is de regisseur stellig en zegt hij dat we Avatar 2 niet eerder hoeven te verwachten dan 2015.

Cameron over de verschijning van de tweede Avatar film: "will not be ready until 2015 or later.". Het zou dus ook zomaar 2016 kunnen worden voordat we de blauwe Navi weer terugzien. Cameron werkt op dit moment aan de scripts van de twee geplande opvolgers. Naar verwachting verhuist de regisseur binnenkort naar Nieuw Zeeland waar hij de films gaat opnemen. Volgens Cameron worden de opnames gedaan in Peter Jacksons Wellington productiestudio en worden de visual effects verzorgd door Jacksons WETA Digital.

De mogelijke vierde waar Cameron het een maand terug over had, lijkt weer van de agenda te zijn. Tegenover NY Times zei Cameron dat de gesprekken over een mogelijk derde sequel "premature" waren.

Veel is er nog niet bekend over de opvolger(s). Cameron zei eerder dat hij meerdere planeten wil bezoeken en dat hij meer aandacht wil geven aan de natuur, zoals het regenwoud en de oceanen op de planeet Pandora. Sam Worthington, Zoe Saldana en Sigourney Weaver gaan waarschijnlijk terugkeren in Avatar 2.



NieuwsFilm

meest populair