Marvel maakt tv-serie in Avengers-universum

De grote sterren zullen waarschijnlijk niet te zien zijn.

Het is geen grote verrassing natuurlijk, maarnu is het ook officieel: Marvel kijkt naar een televisie-serie die zich af moet spelen in de wereld van The Avengers. Daarbij is het productiehuis in onderhandelingen met de grote Amerikaanse tv-zender ABC.

Volgens Deadline verkeert het idee nog in een vroeg stadium: "it's a kernel of an idea," aldus de website. De verbinding met de films zal waarschijnlijk niet heel groot zijn. Zo zullen de personages uit de films zeer waarschijnlijk niet te zien zijn in de serie: dat het geheel natuurlijk te duur maken.

Het lijkt erop dat de serie zal lijken op de graphic novel Marvels, die het verhaal van het Marvel Universum vanuit het perspectief van krantenfotograaf Phil Sheldon vertelde. Daarbij focuste de serie vooral op het leven van normale mensen in een wereld met nieuwe superhelden.

Overigens werkt Marvel op dit moment ook al aan een nieuwe serie over The Hulk, van de productiehanden van [url=http://www.filmtotaal.nl/persoon.php?id=28800]Guillermo del Toro[/ur].



NieuwsFilm

meest populair