Nieuwe trailer voor Studio Ghibli’s 'From Up On Poppy Hill'

Geregisseerd door Goro Miyazaki, de zoon van de legendarische Hayao Miyazaki.

Hieronder vind je een nieuwe trailer voor From Up on Poppy Hill, de nieuwste film van Studio Ghibli. De film, die in het Japans Kokuriko-Zaka Kara heet, is geregisseerd door Goro Miyazaki, de zoon van Hayao Miyazaki. De trailer is dan wel niet in het Engels, maar het geeft je in ieder geval een goede indruk van de prachtige, klassieke tekenstijl.

Miyazaki jr. werd in 2006 afgerekend vanwege zijn regiedebuut Tales From Earthsea. Deze film wordt door de meesten gezien als één van de mindere Ghibli films. De teleurstelling was natuurlijk extra groot aangezien men destijds grootse verwachtingen had voor een film die gemaakt werd door de zoon van de legendarische Hayao Miyazaki.

De film is gebaseerd op de gelijknamige manga uit 1980. Alles speelt zich af in 1963. Het betreft een nostalgische animatiefilm die met weemoed terugblikt op de belevenissen van drie schoolkinderen. Deze groeien op in Yokohama, een havenstad dichtbij Tokyo. Het clubhuis van hun school dreigt te worden gesloopt en de kinderen doen er alles aan om dit te voorkomen.

Er is geen Nederlandse release bekend.



NieuwsFilm

meest populair