Indrukwekkende eerste trailer Great Expectations (aanrader!)

Daarnaast een zestal foto's van de film.

Hieronder de eerste trailer (en een reeks afbeeldingen) van Mike Newells verfilming van een van de grootste klassiekers ooit geschreven: Great Expectations, van Charles Dickens. In deze versie van Dickens verhaal spelen niet de minste acteurs en actrices rollen. Jeremy Irvine is te zien in de hoofdrol van Pip, Helena Bonham Carter speelt Miss Havisham, Ralph Fiennes de gevangene Magwitch, Holliday Grainger Estella, en zijn verder Jason Flemyng en Robbie Coltrane te zien.

Het boek volgt de jonge wees Pip, die op een dag op het kerkhof een ontsnapte gevangene tegenkomt. Ook wordt de jongen met enige regelmaat naar het huis van Miss Havisham en haar koele, beeldschone dochter Estella geroepen om daar opgevoed te worden tot een echte gentleman. Maar, wie is de persoon die hem in het geheim van geld voorziet en hem, als eenzame weesjongen, laat opvoeden tot heer? Deze vragen zijn leidend in het boek van Dickens, waarvan hieronder de trailer.


Verder werd er nog een zestal foto's vrijgegeven van de film. Eentje daarvan komt bekend voor en is een variant op een afbeelding die we eerder al zagen. Vanaf 30 november is in de bioscopen te zien of en hoe Pip voldoet aan de grote verwachtingen.













NieuwsFilm

meest populair