Gigantische wespen in VFX test "Stung" (aanrader!)

Gemuteerde killerwespen die het op mensen voorzien hebben.

Hieronder een sterk gemaakte VFX test voor de aankomende feature film Stung. De film, waarvan het scenario geschreven werd door Adam Aresty, zal geregisseerd worden door nieuwkomer Benni Diez. De productie wordt gedaan door het Duitse Rat Pack Filmproduktion, en de co-productie door XYZ Films.

Op dit moment wordt er nog onderhandeld met potentiële kopers, en daarvoor is de onderstaande test gemaakt. Volgens producent Benjamin Munz ziet het er echter goed uit. "We are planning to shoot this in the first half of next year. Right now we are talking to some great cast names we hope we can attach."



De film speelt zich op het Amerikaanse platteland af. In haar dure, afgelegen villa houdt de oude, rijke Mrs. Perch jaarlijks een tuinfeest. Dat doet ze elk jaar op precies dezelfde manier, maar dit jaar lopen de dingen totaal anders dan gepland. De illegaal geïmporteerde plantenvoeding die Mrs. Perch gebruikt sijpelt in de grond. Als gevolg daarvan muteert een lokale soort killerwespen in twee meter grote roofdieren. De feestvierende bovenklasse blijkt voor die wespen precies de goede prooi. Het is aan cateraars Paul en Julia om de wezens te stoppen, te vechten voor hun levens en tegelijkertijd hun romance in orde te krijgen.

Een releasedatum is nog niet geprikt. Munz weet wel al wanneer hij graag de film uit zou brengen. "We are aiming for Cannes 2014 or Toronton 2014".



NieuwsFilm

meest populair