Video

Red-band trailer 'End of Watch' met Jake Gyllenhaal

De nieuwste film van David Ayer (Street Kings) heeft verder hoofdrollen voor Michael Pena en Anna Kendrick.

door Jan-Peter Rook op 16.08.2012 om 08:08 in Video
Hieronder zie je de red-band trailer voor de nieuwe film End of Watch. De film is geregisseerd door David Ayer, scenarist van onder andere Training Day, en hoofdrollen zijn er voor Jake Gyllenhaal, Michael Pena en Anna Kendrick.

End of Watch gaat over de politieagenten Zavala en Taylor. De twee zijn al jaren met elkaar bevriend en gaan samen de misdaad in de straten van Los Angeles te lijf. Hun families zijn regelmatig de dupe van de werkdrift van de twee agenten.

De film komt in Nederland op 18 oktober uit.


4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

jaime91

Avatar

Ik weet het niet hoor. De film ziet eruit als Street Kings 3 met Jake Gyllenhaal, opzich vind ik dat niet eens het grootste probleem dat vind ik het zogenaamd realistisch camerawerk. Als ze deze film echt realistisch hadden willen maken dan hadden ze voor een onbekende cast moeten kiezen, het lijkt er nu op alsof de regisseur niet weet wat hij wil maken. Een realistische documentaire achtige film of een misdaad film alla Street Kings. Die kale kop staat Gyllenhaal overigens best goed.

pringles

Avatar

Hmm ziet er echt wel interessant uit, kijk er wel naar uit

rick512

Avatar

Ik vond de trailer anders best indrukwekkend.

Weddy Jazza

Avatar

jaime91 "Ik weet het niet hoor. De film ziet eruit als Street Kings 3 met Jake Gyllenhaal, opzich vind ik dat niet eens het grootste probleem dat vind ik het zogenaamd realistisch camerawerk. Als ze deze film echt realistisch hadden willen maken dan hadden ze voor een onbekende cast moeten kiezen, het lijkt er nu op alsof de regisseur niet weet wat hij wil maken. Een realistische documentaire achtige film of een misdaad film alla Street Kings. Die kale kop staat Gyllenhaal overigens best goed."


Was mij zelf niet opgevallen maar idd, zoiets werkt veel beter met onbekende acteurs

NieuwsFilm

meest populair