Video

Trailer HBO/BBC film The Girl

Met Toby Jones als de legendarische filmmaker Alfred Hitchcock.

door Bram de Groot op 25.08.2012 om 17:14 in Video
HBO Films en BBC Films hebben een eerste teaser trailer vrijgegeven van de film The Girl van regisseur Julian Jarrold. In het drama zien we onder meer Toby Jones als de legendarische filmmaker Alfred Hitchcock en Sienna Miller als actrice Tippi Hedren. De film zoomt in op de relatie tussen Hitchcock en Hedren. Beide werkten samen aan de films The Birds (1963) en Marnie (1964).

Naast Jones en Miller hebben ook Imelda Staunton, Penelope Wilton, Candice D'Arcy, Sean Cameron Michael en Kate Tilley rollen in de BBC/HBO film, die op 20 oktober in première gaat op HBO. Deze film moet niet vergist worden met de film Hitchcock (2013), waarin de titelrol is voor Anthony Hopkins.


6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Angelater

Avatar

Kan wel apart zijn; HBO is dat meestal wel, maar toch ben ik eerder benieuwd naar de versie met Hopkins :Y

SilentF0rce

Avatar

Als het van HBO is moet het goed zijn. Ben benieuwd Smiley face

Jeeh

Avatar

Ziet er aardig uit, maar ben ook meer benieuwd naar de versie met Hopkins. Betere acteur en meer gelijkenis.

Jonathancrane

Avatar

Ik wil dit eigenlijk wel graag zien, Toby Jones krijgt veel shit over zich heen omdat hij uitmuntende films maakt voor HBO maar er iemand anders is die de rol in een speelfilm speelt en daar een oscar voor pakt. Het is zonde. Dus ik kijk deze lekker eerst !

Banned

Avatar

Jones zie ik nu niet echt als de perfecte Alfred maar de film wil ik wel eens zien. Maar het is blijkbaar wel een tv-film...

johnwayne

Avatar

Jonathancrane "Ik wil dit eigenlijk wel graag zien, Toby Jones krijgt veel shit over zich heen omdat hij uitmuntende films maakt voor HBO maar er iemand anders is die de rol in een speelfilm speelt en daar een oscar voor pakt. Het is zonde. Dus ik kijk deze lekker eerst !"


Hoezo krijgt Jones shit over zich heen? Hoeveel HBO-films heeft hij dan wel gemaakt? In 2006, in Infamous speelde hij Truman Capote, een rol waarvoor Philip Seymour Hoffmann een jaar eerder de Oscar won. Je opmerking slaat dus nergens op.

NieuwsFilm

meest populair