LeBron James wil vervolg op Space Jam

De succesvolle NBA basketballer gooit een balletje op.

In 1996 verscheen de succesvolle animatie/live-actionfilm Space Jam met o.a. de legendarische basketballer Michael Jordan en de Looney Tunes-figuurtjes in de hoofdrollen. Nu een dikke 15 jaar later oppert NBA speler LeBron James van Miami Heat om een tweede film te maken.

Het gaat echter niet veel verder dat een korte reactie op een vraag van een fan wat James van de eerste film vindt: I love that movie. Wish I could do Space Jam 2! Maar het zou zomaar kunnen dat Warner Bros. hier geld in ziet. Het eerste deel kostte zo'n 80 miljoen dollar om te maken en leverde wereldwijd zo'n $230 miljoen op.

Bekijk hieronder de trailer van het eerste deel van regisseur Joe Pytka (live-action) en Tony Cervone en Bruce W. Smith (animatie):


In Space Jam is Swackhammer, de eigenaar van een groot amusementspark op zoek naar een nieuwe attractie. Hij besluit dat de Looney Toons karakters perfect zijn, en ontvoert ze. Hij gaat echter akkoord met Bugs Buggy's voorstel om voor hun vrijheid te spelen in een potje basketbal. De Toons krijgen hiervan de hulp van de gepensioneerde Michael Jordan. De andere topbasketballers uit de NBA zijn allemaal van hun talent bestolen door Swackhammer.

NieuwsFilm

meest populair