De set van Frankenweenie in 360°

Fraaie interactieve blik op de set van Tim Burtons 3D stop motion film.

Van de Nederlandse divisie van Walt Disney kregen we een link opgestuurd naar de promotionele website van de 3D stop-motion zwart-wit film Frankenweenie, de eerstvolgende film van Tim Burton. Het wordt voor de regisseur de tweede film dit jaar na het eerdere Dark Shadows. Via de 360° website van Frankenweenie kan je een kijkje nemen op de stop motion set en lees je meer over de personages. Het leukste aan de website is dat producent Allison Abbate e.e.a. vertelt over de productie van de animatiefilm.

Klik op onderstaande afbeelding om naar de website te gaan:



Na deze interactieve 360° video moeten er nog twee "tours" verschijnen. Dus mocht je dit ook leuk vinden: houd de website in de gaten! Uiteraard tref je ook de trailer op de website van Frankenweenie, die op 18 oktober in de Nederlandse (3D) bioscoop te zien moet zijn. Je kunt deze ook hieronder bekijken:


Frankenweenie gaat over Victor Frankenstein, wiens hondje Sparky aangereden wordt door een auto. Verscheurd door verdriet probeert Victor het dier weer tot leven te wekken en dat lukt hem verbazend genoeg. Helaas is Sparky niet meer zo lief als vroeger: Frankenweenie is geboren. Stemmen komen van Winona Ryder, Catherine O'Hara, Martin Short en Martin Landau.

NieuwsFilm

meest populair