Algemeen

Voorlopig alleen Avatar 2 en 3

Jon Landau vertelt dat er op dit moment niet gewerkt wordt aan een vierde film.

door Jim Pedd op 04.09.2012 om 08:00 in Algemeen
Zowel James Cameron als Sigourney Weaver hebben recentelijk gesproken over de aankomende Avatar-films. Nu lijkt het erop dat er iets uit de context gehaald is als het aankomt op de vierde film in de franchise.

In mei vertelde Cameron nog dat hij Avatar 2 en Avatar 3 aan het maken was en mogelijk zou werken aan een vierde film in de franchise. Nog geen maand later speelde Showbiz 411 daarop in, toen het schreef over de rol van Weaver in de aankomende films.

"Then she films 'Avatar' 2, 3, and 4 with James Cameron. That's right: they're making three sequels to the blue 3D phenom all at the same time. Weaver says she has no idea how long it will take, or how it's going to work. 'I just show up,' she said.

Het is zeer waarschijnlijk dat Weaver nooit iets vertelde over een vierde film, en dat Showbiz 411 gewoon aannam dat de volgende drie films back-to-back opgenomen zouden worden. Producent Jon Landau ging nu in op die verhalen en ontkrachtte deze.

"We [are] doing two back-to-back, but not a third."

Er wordt aan gewerkt om in december 2014 de tweede Avatar-film uit te brengen, en in 2015 de derde.

14 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Banned

Avatar

Hoeveel van dit soort nieuwsberichten zijn er nu al niet rond die avatar vervolgen... ?

B@chelor

Avatar

Inderdaad; best vermoeiend nieuws. Ik lees 't wel wanneer ze werkelijk aan 't filmen zijn. Met dit soort berichten kunnen we niks.

adofmirosch

Avatar

Geef jullie gelijk.
word er moei van:Z

Havoc

Avatar

Klik er dan niet op ^^

McGraig

Avatar

Dus die "Dances with wolves" reboot krijgt iig 2 vervolgen?

Gigan72

Avatar

O nee nog meer smurfen crap

Decepticon

Avatar

Gigan72 "O nee nog meer smurfen crap"
Haha idd. Ik wordt er niet moe van, want ik ga voor die films echt niet meer naar de bios. Wat een overhypete film zeg, die ook nog eens een techniek met zich meebracht, die mijn strot uit komt. Ik zal ze wel een keer huren, als ze op BR uitkomen.

McGraig

Avatar

Decepticon "Haha idd. Ik wordt er niet moe van, want ik ga voor die films echt niet meer naar de bios. Wat een overhypete film zeg, die ook nog eens een techniek met zich meebracht, die mijn strot uit komt. Ik zal ze wel een keer huren, als ze op BR uitkomen."


Ongelooflijk dat die film zo succesvol was. Ik ken maar bar weinig mensen die het kunnen waarderen.

http://www.youtube.com/watch?v=4wz2YwjNMq0

KeesjeNL

Avatar

Jammer (weer) van al die kinderachtige haatberichten hierboven, hebben jullie kleuters niets beters te doen:N?

Havoc

Avatar

KeesjeNL "Jammer (weer) van al die kinderachtige haatberichten hierboven, hebben jullie kleuters niets beters te doen:N?"


Dat is toch overal op deze site? Niets is goed, alles is slecht. Het maakt het stukken minder leuk om de reacties bij te houden in ieder geval Smiley face

Infje

Avatar

Deze site zit vol met Cameron haters. Roept die ook wel op zichzelf af door vaak arrogant uit de hoek te komen. Maar goed, de persoon boeit me niet, zijn werk wel en dat is altijd topkwaliteit.

Avatar had zeker geen sterk verhaal maar was echt niet slecht geschreven. De techniek was indrukwekkend, de enige 3D film die ik heb gezien waarbij 3D echt wat toevoegde en het zat vol met memorabele scènes en karakters. Vooral Colonel Miles Quaritch zal ik niet snel vergeten.

Vind het alleen jammer dat die er mee verder gaat. Ik had liever weer een actiefilm van hem gezien a la Aliens, Terminator of True Lies.

SilentF0rce

Avatar

KeesjeNL "Jammer (weer) van al die kinderachtige haatberichten hierboven, hebben jullie kleuters niets beters te doen:N?"


Stoor ik me ook aan inderdaad. Die mensen zitten de hele dag op een Avatar berichtje te wachten zodat ze vervolgens even kunnen vertellen wat een rot film het wel niet is. Beetje triest.

johnwayne

Avatar

SilentF0rce "Stoor ik me ook aan inderdaad. Die mensen zitten de hele dag op een Avatar berichtje te wachten zodat ze vervolgens even kunnen vertellen wat een rot film het wel niet is. Beetje triest."


Grappig is dan wel weer dat ze hem allemaal gezien hebben en waarschijnlijk ook nog op dvd of blu-ray hebben. De film is immers de best bezochte film van deze eeuw en ook de meest succesvolle op dvd en BR.

Dunno1984

Avatar

johnwayne "Grappig is dan wel weer dat ze hem allemaal gezien hebben en waarschijnlijk ook nog op dvd of blu-ray hebben. De film is immers de best bezochte film van deze eeuw en ook de meest succesvolle op dvd en BR."


idd, ik vind het een goeie film! maar zwaar overroepen, vfx waren idd bij momenten best indrukwekkend.

Smiley face

NieuwsFilm