Opnames 'Captain America: The Winter Soldier' beginnen maart 2013

Hoofdrolspeler Chris Evans moet nog een half jaar wachten voordat hij de eerste Avenger weer mag gaan spelen.

Na Thor: The Dark World kunnen we ons gaan opmaken voor een andere Marvel sequel, namelijk Captain America: The Winter Soldier. De regie is in handen van Anthony en Joe Russo en Chris Evans zal wederom de held gaan spelen. De acteur heeft inmiddels naar buiten gebracht wanneer de opnames van start zullen gaan. Collider sprak met hem en stuurde vervolgens het volgende via twitter:

And for all the Marvel fans...Chris Evans says filming on the CAPTAIN AMERICA sequel begins in March 2013.

Op basis van de titel lijkt het erop dat Sebastian Stan zal terugkeren als Bucky Barnes, waarbij hij vermoedelijk de voornaamste antagonist zal zijn aangezien hij in de comic een gehersenspoelde Russische moordenaar wordt die bekend staat als de Winter Soldier. Anthony Mackie speelt Falcon, een personage dat zijn krachten put uit een pak waarmee hij kan vliegen en op telepathische wijze kan communiceren met vogels. Ook Samuel L. Jackson als Nick Fury en S.H.I.E.L.D. zullen in de sequel voorkomen.

Voor de vrouwelijke hoofdrol wordt momenteel gekeken naar de actrices Anna Kendrick, Felicity Jones en Imogen Poots. Het scenario komt van Christopher Markus en Stephen McFeely, die tevens het origineel uit 2011 voor hun rekening namen. Captain America: The Winter Soldier staat gepland voor 4 april 2014.



NieuwsFilm

meest populair