DVD releases week 37

Met deze week o.a het veel bejubelde 'Intouchables'.

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD

Bekijk de afbeelding

Cinderella III: A Twist in Time (2007)


De valse stiefmoeder van Assepoester ontdekt het bestaan van de goede fee, die Assepoester heeft geholpen met het vinden van haar prins. De stiefmoeder steelt de toverstok van de fee en wil de tijd terugdraaien. Assepoester en haar muizenvrienden moeten nu proberen haar tegen te houden.
Bekijk de afbeelding

Ceremony (2010)


Uma Thurman speelt een vrouw die op het punt staat te trouwen, als een knappe jonge man haar hart probeert te veroveren.
Bekijk de afbeelding

A Thousand Words (2011)


Jack McCall is een praatzieke literair agent die elke deal kan sluiten, op elk moment, op elke manier. Voor zijn eigen zelfzuchtige doeleinden heeft hij heeft zijn zinnen gezet op de New Age goeroe Dokter Sinja. Maar Dokter Sinja heeft hem door en Jacks leven valt uiteen wanneer er een magische Bodhi boom verschijnt in zijn achtertuin. Bij elk woord dat Jack uitspreekt valt er een blad van de boom. Jack komt er achter dat bij het laatste blad dat valt zowel hij als de boom zullen overlijden.
Bekijk de afbeelding

Los viajes del viento (2009)


Ignacio Carrillo heeft zijn hele leven rondgereisd om in de dorpen en gehuchten van Noord Columbia met zijn accordeon traditionele liederen ten gehore te brengen. Men fluisterde dat zijn instrument behekst was, dat het ooit aan de duivel toebehoorde. Later deed hij het rustiger aan: hij trouwde en vestigde zich in een stadje.
Bekijk de afbeelding

Seeking Justice (2011)


Will is een gelukkig getrouwde man wiens leven op z'n kop staat als zijn mooie vrouw Laura op weg naar huis met bruut geweld wordt overvallen. In het ziekenhuis, wachtend op nieuws, wordt Will benaderd door ene Simon. Simon zegt een groep verontruste burgers te vertegenwoordigen en kan de dader door een wildvreemde laten afstraffen in ruil voor een toekomstige wederdienst. Verward en bezorgd om zijn vrouw gaat Will akkoord, zich niet bewust van waar hij zich mee inlaat. Als Simon later opduikt met het gevreesde verzoek, schrikt Will terug en weigert hij. Maar dat pikt Simon niet. Terwijl Will zijn vrouw blijft verzorgen, ontdekt hij al snel dat Simon's 'rechtvaardigheid' een genadeloze en dodelijke prijs heeft...
Bekijk de afbeelding

The Dead (2010)


Nadat hij de Afrikaanse kust voorbij is vecht Lt. Brian Murphy voor zijn leven, terwijl hij op weg naar zijn geliefde gezin is. Hij wordt hierin bijgestaan door de militair Daniel Dembele, die op zoek is naar zijn zoon. Samen banen de twee zich een weg door de levende doden.
Bekijk de afbeelding

Intouchables (2011)


Miljonair Philippe is aan een rolstoel gekluisterd. In hartje Parijs woont hij in een kast van een huis. Driss woont daar ver vandaan, in een van de grimmige voorsteden. Verdient de jonge Senegalees zijn geld niet met schimmige zaakjes, dan trekt hij wel een uitkering. Maar wie bijstand wil, moet solliciteren. Plotseling zit Driss met een echte baan opgescheept, als persoonlijke verzorger van Philippe. Met zijn tomeloze energie zet hij Philippes stijve huishouden binnen de kortste keren op z'n kop. Maar ook Driss' leven zal nooit meer hetzelfde zijn.
Bekijk de afbeelding

Jeff, Who Lives at Home (2011)


De film gaat over de twee broers Jeff (Segel), die in de kelder bij zijn moeder woont en Pat, die in midlife crisis zit en denkt dat zijn vrouw een affaire heeft. Samen gaan ze op onderzoek uit en beginnen ze haar te bespioneren.
Bekijk de afbeelding

Osombie (2012)

Regie: John Lyde

Terroristenleider Osama Bin Laden keert terug in zombievorm. Een NAVO Special Forces team doen er alles aan om hem te stoppen en op deze manier een apocalyps te voorkomen.
Bekijk de afbeelding

La clé des champs (2011)


Een verlaten vijver. Twee eenzame kinderen zijn verknocht aan deze plek die hen dichter bij elkaar brengt en helpt om vat te krijgen op het leven. Door hun ogen en hun verbeelding verandert de vijver in een geheim koninkrijk met prachtige maar ook verontrustende hoeken, bevolkt door wonderlijke en angstaanjagende wezens. Een korte maar intense ervaring die hen anders naar de wereld doet kijken.
Bekijk de afbeelding

Cleanskin (2012)


Een britse veiligheids agent Ewan(Sean Bean) heeft de verantwoordelijkheid om een terroristische cel op te sporen en uit te schakelen, dit gaat met veel spektakel en geweld. Wanneer Ewam eenmaal op dreef is, lijkt hij bijna niet meer te stoppen. Helaas wordt hij tegengewerkt, waardoor de film een andere wending krijgt en tevens ook een onverwachtte einde.
Bekijk de afbeelding

Bye Bye Blondie (2011)


Gloria (Béatrice Dalle) is een dakloze dertiger die in haar jeugd moeilijk handelbaar was en haar ouders lieten haar uiteindelijk opnemen in een psychiatrische inrichting. Daar ontmoette ze de liefde van haar leven, Frances (Emmanuelle Béart). Ze werden echter ook weer van elkaar gescheiden. Bij toeval ontmoet ze haar een paar jaar later weer op straat in de stad Nancy. Frances is nu een tv-presentatrice. Ze besluiten op een gegeven moment hun levens te ruilen.
Bekijk de afbeelding

One in the Chamber (2012)


De zaken gaan goed voor de ijskoude huurmoordenaar Ray (Cuba Gooding Jr.), wanneer rivaliserende bendes de stad met geweld proberen over te nemen. Maar wanneer hij een van zijn opdrachten verpest, krijgt hij te maken met de Russische maffia in de vorm van de huurmoordenaar Aleksey "The Wolf" (Dolph Lundgren). Aleksey ontdekt waarom Ray zoveel tijd in de stad doorbrengt. De reden is de knappe Janice (Claudia Bassols), wiens vader Ray jaren geleden al had moeten vermoorden. Dit blijkt een onvermijdelijk onderdeel van de puzzel te zijn, wat resulteert in een explosieve krachtmeting tussen de twee huurmoordenaars.



NieuwsFilm

meest populair