TV-tips voor komende week

Welke films wil je niet gaan missen.

Iedere dag kiest FilmTotaal een filmtip uit. Dit zijn onze keuze's voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht.

Bekijk de afbeelding

Alice in Wonderland (2010)

Zaterdag 22 september om 20:30 op SBS6
Regie: Tim Burton

Alice is nu zeventien jaar oud. Als ze plotseling een aanzoek krijgt op een feestje in een Victoriaans landhuis, voor de ogen van honderden verwaande society-types, vlucht ze weg. Ze volgt een wit konijn, valt in zijn hol en komt na tien jaar afwezigheid weer terecht in Wonderland. Ze herinnert zich echter niets meer van haar laatste bezoek.
Bekijk de afbeelding

The Terminal (2004)

Zondag 23 september om 21:25 op NET5

Een Oost-Europeaan, Viktor Navorsky, bezoekt New York. Wanneer hij op Kennedy Airport is aangekomen breekt er in zijn thuisland oorlog uit. Hij kan niet terugvliegen en mag met zijn huidige papieren de VS niet in. Viktor improviseert en maakt van het Kennedy Airport maandenlang een tijdelijk thuis, waar hij de mensen bekijkt en verliefd wordt op stewardess Amelia.
Bekijk de afbeelding

I Am Legend (2007)

Maandag 24 september om 20:30 op Veronica

Robert Neville (Will Smith) is een briljante wetenschapper, maar zelfs hij kon het verschrikkelijke virus niet bestrijden dat de mensheid zou uitroeien. Neville blijkt echter immuun te zijn en is nu de laatste overlevende in wat nog over is van New York City en misschien wel de hele wereld. Drie jaar lang blijft Neville dagelijks radioberichten uitzenden en koestert hij de hoop andere overlevenden te vinden. Maar toch is hij niet alleen, want gemuteerde slachtoffers van de plaag liggen op de loer in de schaduwen en wachten totdat hij een fatale fout maakt. Neville heeft nog maar één missie: een geneesmiddel voor het virus vinden door zijn eigen bloed te gebruiken. Maar hij weet dat hij niet veel tijd meer heeft.
Bekijk de afbeelding

Step Brothers (2008)

Dinsdag 25 september om 20:30 op RTL7
Regie: Adam McKay

Brennan Huff (Will Ferrell) en Dale Doback (John C. Reilly), twee verwende volwassen mannen, wonen ieder nog bij hun alleenstaande ouders. Brennan bij zijn moeder en Dale bij zijn vader. Dit makkelijke leventje bevalt hen goed en beide maken geen aanstalten om uit huis te gaan. Er komt echter een kink in de kabel als de moeder van de ene man verliefd wordt op de vader van de andere en ze besluiten te trouwen. De twee mannen worden op deze manier stiefbroers.
Bekijk de afbeelding

The Guns of Navarone (1961)

Woensdag 26 september om 20:30 op RTL7

Met behulp van zware kanonnen in het Griekse Navarone hebben de Duitsers tijdens de Tweede Wereldoorlog controle over een strategische straat in de Egeïsche Zee, waarmee ze de inscheping beletten van tweeduizend Britse soldaten vanuit Kreta. Een groep geallieerde militairen probeert deze superkanonnen te vernietigen.
Bekijk de afbeelding

Bad Boys II (2003)

Donderdag 27 september om 20:30 op RTL7

De Bad Boys komen een nieuw drugskartel van XTC op het spoor waardoor ze niet alleen de straten van Miami 'onveilig' maken, maar ook het binnenland van Cuba op z'n kop zetten. De zaak wordt extra ingewikkeld als blijkt dat de zus van Marcus (Martin Lawrence) niet alleen betrokken is bij de drugsbende, maar ook een geheime relatie heeft met Mike (Will Smith)...
Bekijk de afbeelding

Robin Hood (2010)

Vrijdag 28 september om 20:30 op SBS6

Robin Hood vertelt het dicht bij de historische feiten aanleunende ontstaansverhaal van het titelpersonage, gespeeld door Russell Crowe. Als kind werd hij in de steek gelaten, waarna hij aansluiting vond bij het gewone volk van Nottingham. Omdat Robin nooit iemand heeft kunnen vertrouwen, valt het hem erg moeilijk om verliefd te worden. Dan vindt hij zijn gelijke in Marian (Cate Blanchett), een sterke, onafhankelijke vrouw.



NieuwsFilm

meest populair