Benedict Cumberbatch in beeld als villain 'Bond 24'

Nu 'Skyfall' bijna in premiere gaat, kijken we vooruit naar 2014.

Het bericht dat Bond 24 en Bond 25 het aanstaande Skyfall in een razend tempo gaan opvolgen, geeft uiteraard genoeg reden om verder te kijken dan de veelbesproken 23e Bond film van regisseur Sam Mendes. Een bron van de website Express.co.uk meldt dat de Britse acteur Benedict Cumberbatch in beeld is voor de rol van de villain in Bond 24, die waarschijnlijk in 2104 moet uitkomen.

Een bron van de website meldt: "Benedict is considered perfect Bond villain material. Work on the next film will begin next year and the plan is for Benedict to be on board. He grew up watching Bond, so it would be a childhood ambition fulfilled. Playing a Bond villain is one of the plum roles in film history and he'd jump at the chance."

Ondanks dat dit nog heel prematuur is, zou het zomaar kunnen. De acteur is een gewilde naam, nadat hij een briljante Sherlock Holmes neerzette in de BBC serie Sherlock. Hij was ondertussen al te zien in grote titels als Tinker Tailor Soldier Spy (2011) en War Horse (2011) en is binnenkort te horen als de draak Smaug in The Hobbit: An Unexpected Journey (2012) en te zien in Star Trek Into Darkness (2013).

Hieronder een nieuwe tv-spot van Skyfall:



NieuwsFilm

meest populair