Video

Trailer 'Vamps' met Alicia Silverstone

Wederom een soort romantische vampierfilm, maar dan toch iets anders.

door Bram de Groot op 25.09.2012 om 12:56 in Video
Hieronder zie je de trailer van Vamps van regisseur Amy Heckerling (Clueless, 1995) en met namen als Krysten Ritter, Alicia Silverstone, Asim Ahmad en Sigourney Weaver. De vampierfilm verschijnt beperkt in november in de States. Een Nederlandse releasedatum is onbekend.

Vamps gaat over twee jonge vrouwelijke vampieren, die het er flink van nemen in New York. Maar dan komt de liefde om de hoek kijken en zijn de dames genoodzaakt een keuze te maken, waarmee hun onsterfelijkheid in gevaar komt.


4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Frietgezicht

Avatar

Silverstone? Leeft die nog? Was haar echt vergeten. Sinds haar sterke rol in Batman & Robin ben ik haar uit het oog verloren. Toch balen dat Batgirl nooit een spinoff kreeg!

McGraig

Avatar

Frietgezicht "Silverstone? Leeft die nog? Was haar echt vergeten. Sinds haar sterke rol in Batman & Robin ben ik haar uit het oog verloren. Toch balen dat Batgirl nooit een spinoff kreeg!"
s

Dat was idd het enige aardige aan die film. Ik zag laatst nog een interview met Clooney waarin hij zich met een dikke knipoog 'positief' uit liet over Batman & Robin.

McGraig

Avatar

Trailer doet het niet.

Deuf

Avatar

Zou het er nog steeds op kunnen.
Film lijkt me niet zo boeiend

NieuwsFilm

meest populair