Eerste blik in de Ark van Darren Aronofsky's 'Noah'

Met veel slangen en krokodillen.

Hieronder zie je een eerste foto vanuit de Ark die het hoofdpersonage Noah bouwt in het bijbelse drama Noah, de nieuwe film van regisseur Darren Aronofsky (Black Swan, 2010 en The Wrestler, 2008). De foto werd getweet door de Oscargenomineerde DP Matthew Libatique. De cameraman schreef daarbij het volgende: "Pre lighting on the holiest day of the year." Op de foto zien we niet alleen een enorme hoeveelheid slangen, maar ook krokodillen. Klaarblijkelijk wordt het een meer donkere versie dan je zou verwachten.

Hoofdrollen in Aronofsky's eerstvolgende film zijn voor Russell Crowe, Sir Anthony Hopkins, Saoirse Ronan, Jennifer Connolly, Madison Davenport, Logan Lerman, Douglas Booth, Emma Watson en Ray Winstone. Noah staat gepland voor een release op 28 maart 2014.

In Noah volgen we Noach, een man die de opdracht van God kreeg een gigantische ark te bouwen waarop van elke diersoort twee exemplaren konden verblijven. Dit omdat God besloten had de Schepping te verwoesten met een grote overstroming. In de versie van Aronofsky is Noach een man die gedesillusioneerd is met de wijze waarop de mens met de aarde omgaat.



NieuwsFilm

meest populair