Streisand in Meet The Fockers

Barbra Streisand is de moeder van Ben Stiller in de nieuwe film 'Meet the Fockers', dat het vervolg is op de populaire komedie 'Meet the Parents'. De opnames voor de film beginnen later deze maand. Jay Roach, die ook de eerste maakte en bekend werd met de Austin Powers-films, zal ook voor het tweede deel in de regiestoel plaatsnemen.

Naast Streisand als Bens moeder speelt Dustin Hoffman de rol van zijn vader. De rollen van zijn schoonouders, die Stiller in de eerste film ontmoette, zullen in de vervolgfilm wederom vertolkt worden door Robert De Niro en Blythe Danner.

In de tweede film heeft ex-CIA man De Niro eindelijk zijn zegen gegeven aan het aanstaande huwelijk van zijn dochter, gespeeld door Teri Polo, met verpleger Greg Focker, gespeeld door Ben Stiller. Nu wordt het tijd dat zijn nieuwe schoonouders, Mr. en Mrs. Focker ontmoeten. En deze lekker relaxte mensen verschillen als dag en nacht met de opgefokte Byrnses.

Zoals De Niro al in 'Meet the Parents' zei: "Ik wil dolgraag 'mother Focker' ontmoeten." En nu is het dan zover. Barbra Streisand was voor het laatst in 1996 op het witte doek te zien in het door haarzelf geregisseerde 'The Mirror Has Two Faces'. 'Meet the Fockers' draait vanaf de kerst in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair