Video

Trailer 'Parker' met Jason Statham en Jennifer Lopez

Van de regisseur van The Devil's Advocate (1997) en Ray (2004).

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot op 04.10.2012 om 13:09 in Video
Hieronder zie je de trailer van de film Parker van regisseur Taylor Hackford, bekend van films als The Devil's Advocate (1997) en Ray (2004), en met hoofdrollen voor Jason Statham, Jennifer Lopez, Nick Nolte en Michael Chiklis. De misdaadthriller is gebaseerd op de boekenreeks van auteur Donald Westlake.

Het script is geschreven door John J. McLaughlin, de co-schrijver van Black Swan (2010), en het gaat over een uiterst koelbloedige dief, die luistert naar de naam Parker. Hij heeft slechts één regel: hij steelt niet van mensen die het geld nodig hebben. Als hij na een klus wordt verraden door zijn partners slaat hij genadeloos toe.

Parker moet vanaf 31 januari 2013 in de Nederlandse bioscoop te zien zijn.


24 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Frietgezicht

Avatar

Trailer doet t niet maar hiero
Wel fijn,hoef de film niet meer te kijken,alles al gezien.

Expendable

Avatar

Ziet er goed uit! Deze ga ik wel in bios zien!

Decepticon

Avatar

benjamin "Ik ben gewoon nooit echt geïnteresseerd in de zoveelste uitvoering van haast krak dezelfde film. Als je Statham ziet staan op de affiche, weet je dat de kans groot is dat je opnieuw hetzelfde gaat zien en de film dus gerust kunt overslaan.
Oké, af en toe zal er eentje zijn die er uitspringt, maar tot nu toe lijkt dat maar zelden het geval te zijn."
Dat ben ik ook wel met je eens hoor. Zijn films lijken imo ook teveel op elkaar, met nauwelijks een uitschieter. Dat had je vroeger bij de films van onze oude actie helden toch niet echt. Dat waren en blijven zowat allemaal mooie films.

jochemb

Avatar

Decepticon "Dat ben ik ook wel met je eens hoor. Zijn films lijken imo ook teveel op elkaar, met nauwelijks een uitschieter. Dat had je vroeger bij de films van onze oude actie helden toch niet echt. Dat waren en blijven zowat allemaal mooie films."


Dat denk je mischien door nostalgie maar bijvoorbeeld stallone heeft ook behoorlijk wat troep en middelmatige films gemaakt alleen herinnert niemand zich die nog, chuck norris daarentegen heeft amper een middelmatige film gemaakt het grootste gedeelte van zijn films zijn gewoon troep

DashX

Avatar

Vette trailer, ook al verklapt het veel van de film. Doet mij weer denken aan Transporter: Man met regels, klus loopt uit de hand etc..

Wordt weer genieten met Jason Statham :+

Secret1994goesFilm

Avatar

Zoals voorgangers hebben verteld... Trailer geeft veel te veel weg.
Maar ik zie deze film met Statham volledig zitten ;) Hopelijk loopt hij niet teveel rond met die cowboy hoewd ;P

Frietgezicht

Avatar

Decepticon "Nee hoor, helemaal niet. idd buiten Chuck Norris om, maar kijk eens bv. Sly en Arnie hun bekende actiefilms, dat zijn en blijven BIJNA allemaal mooie en goede films. Ze hebben ook slechte films gemaakt, maar die zijn in de minderheid bij hun goede films. Daarom zeg ik ook bijna.
Dat hebben de films van Statham dus niet (meer)."


Ja maar Jaime vergeleek Statham met Seagal, Norris en Van Damme,niet met Sly en Arnie want die 2 hebben toch echt ook in films gespeeld die ver boven de Statham-films uitstijgen.

Decepticon

Avatar

jaime91 "Het doet idd denken aan The Transporter only he's not driving a car. Leuk om JLO (wat een milf) naast Statham te zien, en Michael Chiklis als badguy is natuurlijk ook top. Ik zie nu ook op IMDB dat Daniel Bernhardt (Bloodsport 2) ook een rol heeft, ik hoop dat hij het ook tegen Statham zal opnemen. Vind Bernhardt echt een goede martial artist, jammer dat hij nooit verder is gekomen dan direct to dvd crap.

Ondanks de (veel te) lange trailer die teveel verklapt kijk ik hier ook wel naar uit. Binnenkort eerst maar eens Safe aanschaffen, maar ik zet deze ook op mijn must see lijstje. Wordt idd weer genieten!"
Doet mij juist helemaal niet aan The Transporter denken. Trailer is idd veel te lang, wel leuke actie, bloedmooie halfnaakte JLo, maar de trailer maakt niet veel indruk op mij. Dit wordt weer een matig Statham filmpje. Ik benieuwd wat het brengt, maar ik verwacht een mindere film dan Safe.

Daniel Bernhardt is btw die vent richting het eind van de trailer, met dat blauwe jasje aan, die die wc potdeksel tegen z'n bakkes krijgt. :E

GREAT martial art fan

Avatar

Ik word er enthousiast van, er zit veel hand to hand combat in minder shoot em up waar ik voorstander voor ben :D maar de trailer verklapt inderdaad redelijk veel, vreesde daar al voor als ik de lengte (tijdsduur) van de video zag. Maar het zit goed in elkaar en de exotische omgeving staat me wel aan. Doet inderdaad het meest denken aan 'the Transporter stijl' als je het vergelijkt met de rest van zijn actiewerk. Mooi zo! :D

Frietgezicht

Avatar

Jonathancrane "Michael Chiklis als de schurk is al reden genoeg om dit te gaan zien."


Op zich wel maar ze komen zo klungelig over.
Eerst mislukte moordpoging in auto,daarna op straat riepen als kids 'dot it,do it' en dan weer mislukt.Beetje simpele schurken maar zullen zien.

Decepticon

Avatar

jochemb "Dat denk je mischien door nostalgie maar bijvoorbeeld stallone heeft ook behoorlijk wat troep en middelmatige films gemaakt alleen herinnert niemand zich die nog, chuck norris daarentegen heeft amper een middelmatige film gemaakt het grootste gedeelte van zijn films zijn gewoon troep"
Nee hoor, helemaal niet. idd buiten Chuck Norris om, maar kijk eens bv. Sly en Arnie hun bekende actiefilms, dat zijn en blijven BIJNA allemaal mooie en goede films. Ze hebben ook slechte films gemaakt, maar die zijn in de minderheid bij hun goede films. Daarom zeg ik ook bijna.
Dat hebben de films van Statham dus niet (meer).

adofmirosch

Avatar

Ben geen Statham fan.
maar vind de trailer er niet verkeerd uit zien.

jochemb

Avatar

Jammer heb een aantal van de boeken gelezen maar dit heeft er echt helemaal niks meer mee te maken. het ziet er uit als een leuk statham actiefilmpje worden maar ook niet meer dan dat.

benjamin

Avatar

jaime91 ""Zucht''"


't Is niet echt dat dat niet waar is he. Als ik de trailer van een nieuwe film van Statham zie, krijg ik gewoon altijd de indruk dat ik weer naar hetzelfde aan het kijken ben. En dat maakt dat die film dan ook niet echt een aanrader is, aangezien ik het allemaal al eens gezien heb.

jaime91

Avatar

benjamin "Toch leuk hoe Statham steeds weer iets anders probeert te doen..."

"Zucht''

jaime91

Avatar

Archangel "Vette trailer, ook al verklapt het veel van de film. Doet mij weer denken aan Transporter: Man met regels, klus loopt uit de hand etc..

Wordt weer genieten met Jason Statham :+"

Het doet idd denken aan The Transporter only he's not driving a car. Leuk om JLO (wat een milf) naast Statham te zien, en Michael Chiklis als badguy is natuurlijk ook top. Ik zie nu ook op IMDB dat Daniel Bernhardt (Bloodsport 2) ook een rol heeft, ik hoop dat hij het ook tegen Statham zal opnemen. Vind Bernhardt echt een goede martial artist, jammer dat hij nooit verder is gekomen dan direct to dvd crap.

Ondanks de (veel te) lange trailer die teveel verklapt kijk ik hier ook wel naar uit. Binnenkort eerst maar eens Safe aanschaffen, maar ik zet deze ook op mijn must see lijstje. Wordt idd weer genieten!

benjamin

Avatar

Toch leuk hoe Statham steeds weer iets anders probeert te doen...

jaime91

Avatar

Decepticon "Doet mij juist helemaal niet aan The Transporter denken. Trailer is idd veel te lang, wel leuke actie, bloedmooie halfnaakte JLo, maar de trailer maakt niet veel indruk op mij. Dit wordt weer een matig Statham filmpje. Ik benieuwd wat het brengt, maar ik verwacht een mindere film dan Safe.

Daniel Bernhardt is btw die vent richting het eind van de trailer, met dat blauwe jasje aan, die die wc potdeksel tegen z'n bakkes krijgt. :E"

Oh ja verdomd, hij heeft wat langer haar hier daarom merkte ik hem ook niet op. Goed gezien.

Jonathancrane

Avatar

Michael Chiklis als de schurk is al reden genoeg om dit te gaan zien.

FilmMaster

Avatar

Shit die trailer toont de hele film.Lopez kan beter acteren dan muziek maken vindt ik.
Lijkt me weer een coole actie film.

jaime91

Avatar

benjamin "'t Is niet echt dat dat niet waar is he. Als ik de trailer van een nieuwe film van Statham zie, krijg ik gewoon altijd de indruk dat ik weer naar hetzelfde aan het kijken ben. En dat maakt dat die film dan ook niet echt een aanrader is, aangezien ik het allemaal al eens gezien heb."

Maar zoals ik al vaker gezegd heb waarom moet dat dan? Hij is de nieuwe Van Damme, de nieuwe Seagal, de nieuwe Chuck Norris etc etc.... Die gasten zorgden in de jaren 80/90 ook voor hele vermakelijke films en speelde ook constant hetzelfde personage. Ze moeten het niet van hun acteerkwaliteiten hebben, die films moeten gewoon voor vermaak zorgen.

Het is geen kaviaar, het is gewoon een heeerlijke frikandel speciaal waar die mensen voor zorgen. En over het algemeen zorgen de Statham films voor anderhalf uur vermakelijk actievoer.

Statham is geen sterke acteur, maar een fantastische martial artist. Dat weet hij zelf maar al te goed. Hij moet geen drama films doen, geen horror,geen komedie nee hij moet gewoon dit soort films blijven maken. Hij is daar gewoon goed in. Als je toch nog ergens hoopt op sterke acteerscenes dan zit je hier verkeerd.

Oja en of deze film nou een aanrader is of niet, dat kun je nog helemaal niet oordelen want hij draait nog niet eens. Actie films kunnen ook heel goed aan te raden zijn, en er zijn Statham films die ook echt aan te raden zijn....

Frietgezicht

Avatar

FilmMaster "Shit die trailer toont de hele film.Lopez kan beter acteren dan muziek maken vindt ik.
Lijkt me weer een coole actie film."


Wat dan?Zeg niet dat je het thuis moet opzetten maar als je in de kroeg staat ofzo en Dance Again komt dan is het lekker nummertje en zo heb ze er meer.Ik stond vannacht nog lam op een bar op dat nummer me moves te laten zien.

Jammer dat ze haar niet gebruikt hebben voor een film als Basic Instinct 2,zo'n film met haar wil ik in mijn collectie :P

Remco

Avatar

Inderdaad echt weer een dertien in een dozijn film. Misschien leuk voor tussendoor maar ik zal nooit naar een Statham film gaan in de bioscoop. De enige die ik heb gezien met hem is The Expendables 2 :)

benjamin

Avatar

jaime91 "Maar zoals ik al vaker gezegd heb waarom moet dat dan? Hij is de nieuwe Van Damme, de nieuwe Seagal, de nieuwe Chuck Norris etc etc.... Die gasten zorgden in de jaren 80/90 ook voor hele vermakelijke films en speelde ook constant hetzelfde personage. Ze moeten het niet van hun acteerkwaliteiten hebben, die films moeten gewoon voor vermaak zorgen.

Het is geen kaviaar, het is gewoon een heeerlijke frikandel speciaal waar die mensen voor zorgen. En over het algemeen zorgen de Statham films voor anderhalf uur vermakelijk actievoer. "


Ik ben gewoon nooit echt geïnteresseerd in de zoveelste uitvoering van haast krak dezelfde film. Als je Statham ziet staan op de affiche, weet je dat de kans groot is dat je opnieuw hetzelfde gaat zien en de film dus gerust kunt overslaan.
Oké, af en toe zal er eentje zijn die er uitspringt, maar tot nu toe lijkt dat maar zelden het geval te zijn.