Algemeen

Opmerkelijk fraaie website voor Pixars 'Monsters University'

Go MU! Go MU! De complete campus in beeld.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Bram de Groot op 10.10.2012 om 09:45 in Algemeen
Bijna elke Hollywood blockbuster krijgt een mooie, al dan niet interactieve, website. Pixar pakt voor hun volgende nieuwe release Monsters University wel heel uitgebreid uit. Ze hebben namelijk een complete website gebouwd voor de fictieve "Universiteit voor Monsters", compleet met een omgeving voor studenten, leraren en de oud-studenten.

Ook aardig is de speciale "The MU Store" webshop, waar Monsters University T-Shirts aangeboden worden. De shirts met wat meer mouwtjes zijn al uitgekocht... Klik op onderstaande afbeelding om naar de website te gaan.Met stemmen van Billy Crystal, Steve Buscemi, John Goodman, Dave Foley, Julia Sweeney, Joel Murray en Peter Sohn verschijnt de opvolger van Monsters, Inc. (2001) in juni 2013 in de (3D) bioscoop. De teaser trailer:


3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nieuwslaatste nieuws

meest populair