Ryan Goslings chauffeur uit Drive te zien in een nieuwe film?

Het gaat hier niet om de eventuele sequel 'Driven', waar volgens regisseur Nicolas Winding Refn geen enkele sprake van is.

Toen bleek dat James Sallis een vervolg zou gaan schrijven op zijn boek Drive, het bronmateriaal voor Nicolas Winding Refns gelauwerde film (2011) met Ryan Gosling, ging de geruchtenmolen over een tweede film natuurlijk ook volop draaien. Hoewel Sallis dit wel ziet zitten, lijkt het voor Refn absoluut geen optie te zijn. Hij meldt dit tegenover The Evening Standard, maar geeft wel als kanttekening dat Goslings chauffeur uit Drive misschien wel ooit in een andere film te zien zal zijn.

“Drive 2 is never going to happen, but the character of the driver might return in another film. We’re playing with that idea. We’ll see what happens.”

Het kan hier natuurlijk gaan om een volwaardige spin-off, maar ook om een vluchtige bijrol of cameo. Het klinkt aannemelijk, want Refn en Gosling vinden het blijkbaar fijn om met elkaar te werken. Het duo maakt eerst de film Only God Forgives en het ziet er naar uit dat ze zich daarna gaan storten op de beoogde Logan’s Run remake.

Mocht je nu keihard balen dat er geen Drive sequel komt, dan ga je toch lekker het vervolgboek lezen. Driven is namelijk al een tijdje verkrijgbaar.



NieuwsFilm

meest populair