Algemeen

Gloednieuwe poster 'Gangster Squad'

De nieuwste van Ruben Fleischer (Zombieland) met rollen voor Josh Brolin, Ryan Gosling, Emma Stone en Sean Penn.

door Jan-Peter Rook op 11.10.2012 om 15:39 in Algemeen
Hieronder vind je alweer een nieuwe poster van de film Gangster Squad van regisseur Ruben Fleischer (Zombieland, 2009 en 30 Minutes or Less, 2011). Hoofdrollen zijn er voor Josh Brolin, Ryan Gosling, Emma Stone, Sean Penn en Nick Nolte. De misdaadfilm draait rond een groep politieagenten in de Amerikaanse stad Los Angeles die het opnemen tegen de beroemde gangster Mickey Cohen.

Andere rollen zijn voor Anthony Mackie, Michael Peña en Giovanni Ribisi. Vanaf 10 januari 2013 in de Nederlandse bioscoop.
15 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

jaime91

Avatar

Ik vind hem best mooi! En wat is Emma Stone toch HOT! :~

Frietgezicht

Avatar

jaime91 "Ik vind hem best mooi! En wat is Emma Stone toch HOT! :~"


Tja,op die pic heeft ze laag plamuur op dr bek en noem alles maar op en dan daarna nog photoshop eroverheen.
M'n oma kennen ze nog hot op die poster zetten.Die heeft spataderen waar je de titanic aan vast kun leggen en putjes waar je poffertjes in ken bakken maar die zie je dan niet op die poster hoor.
Als je een vrouwtje in de ochtend ziet nadat je haar de hele nacht uit elkaar getrokken hebt kun je pas echt oordelen.

Maarre op zich wel geinige poster maar het lijkt me ook verdomd lastig om nog beetje originele posters te maken.
Film heb ik wel erg zin in,eindelijk komen er weer wat gangster-films aan!(Ook die met Tom Hardy en zouden Pesci en Pacino ook niet weer in een De Palma maffia-film gaan spelen? )

Banned

Avatar

Aahn ik dacht nog vandaag wanneer komt deze film uit...

PRIME

Avatar

Erg zonde dat die bioscoopscene er waarschijnlijk niet meer in zit dus..

batmaster

Avatar

PRIME "Erg zonde dat die bioscoopscene er waarschijnlijk niet meer in zit dus.."


Dat is ook de rede dat hij later uitkomt.

Vette poster, heb erg zin in de film!

Angelater

Avatar

PRIME "Erg zonde dat die bioscoopscene er waarschijnlijk niet meer in zit dus.."


Ben bang dat ze zelfs zover gaan dat er niet eens een deleted scène meer van te zien zal zijn op de dvd/blu-ray. Vind nog steeds dat ze het er niet uit hadden moeten halen.

Ereptile

Avatar

Angelater "Ben bang dat ze zelfs zover gaan dat er niet eens een deleted scène meer van te zien zal zijn op de dvd/blu-ray. Vind nog steeds dat ze het er niet uit hadden moeten halen."


Wij vinden het misschien niet zo erg als de mensen in Amerika of de slachtoffers die het hebben overleeft...Die willen niet graag terug denken aan die gebeurtenis. En die scene kan waarschijnlijk oude gevoelens opbrengen..

Die scene was toch geschrapt uit respect voor de slachtoffers, en niet omdat het niet in de film past...

Banned

Avatar

Angelater "Ben bang dat ze zelfs zover gaan dat er niet eens een deleted scène meer van te zien zal zijn op de dvd/blu-ray. Vind nog steeds dat ze het er niet uit hadden moeten halen."


Misschien geschrapt uit respect maar tegen die tijd is het hele gebeuren al een beetje vervlogen. In kan me niet inbeelden dat er nooit nog dergelijke scènes in een film zullen voorkomen omwille van die gebeurtenis. Zo kan je evengoed Inglourious basterds of Final Destination 4 opnieuw gaan uitbrengen zonder de bioscoop scènes...

benjamin

Avatar

Ereptile "Wij vinden het misschien niet zo erg als de mensen in Amerika of de slachtoffers die het hebben overleeft...Die willen niet graag terug denken aan die gebeurtenis. En die scene kan waarschijnlijk oude gevoelens opbrengen.."


Maar tegen de tijd dat de film nu uitkomt, zullen de meeste mensen zelfs in Amerika er zo toch al wel stilletjesaan over zijn.

Frietgezicht

Avatar

benjamin "Maar tegen de tijd dat de film nu uitkomt, zullen de meeste mensen zelfs in Amerika er zo toch al wel stilletjesaan over zijn."


Nu al.
Natuurlijk zullen de mensen die er persoonlijk ofzo bij betrokken zijn nog lang ermee zitten maar de rest van Amerika is alweer in de ban van de strijd tussen Obama en Romney.
Toen het de hele dag op het nieuws was begreep ik dat ze het uit de trailer halen(tegelijk kun je ook dat als promotie zien want daarmee komen ze toch ff in de publiciteit) maar inmiddels ken zo'n scene er weer prima in.

Expendable

Avatar

Jammer dat ze de bioscoopscene eruit hebben geschrapt.

Ik kijk er in ieder geval naar uit!

Angelater

Avatar

Banned "Misschien geschrapt uit respect maar tegen die tijd is het hele gebeuren al een beetje vervlogen. In kan me niet inbeelden dat er nooit nog dergelijke scènes in een film zullen voorkomen omwille van die gebeurtenis. Zo kan je evengoed Inglourious basterds of Final Destination 4 opnieuw gaan uitbrengen zonder de bioscoop scènes..."


Ja, perfect verwoord. Daarom vond ik het uitstellen van de film nog niet zo erg; maar om er nou gelijk mee te gaan klooien. Nee, dat valt me dan toch weer tegen. Hadden ze hem beter even achter de hand kunnen houden. Kan me voorstellen dat, dat vaker gebeurd is met andere films. Heb dat ook weleens gelezen dacht ik; i.v.m. één of ander ongeluk. Zoals Spider-Man 1 met de twin-towers; hadden ze de teaser moeten bannen en de film moeten uitstellen. Geen probleem...

Jonathancrane

Avatar

Hier is meteen de nieuwe trailer ervoor.

Banned

Avatar

Leuke cast, leuk sfeertje, over the top... Lijkt weer een aangename film van Ruben Fleischer.

PRIME

Avatar

Ja, maar goed, in hoeverre laat je je beinvloeden door zo'n situatie?

De mens is behoorlijk tegenstrijdig eigenlijk. Een jongeman schiet een groep mensen neer in een bios, en omdat we daar niet aan herinnerd worden, moet de scene uit de film. Maar het recht op vuurwapens te kopen op te geven ho maar. Deal with the consequences and give me my movie!!

NieuwsFilm

meest populair