Video

Kersverse trailer voor 'Gangster Squad'

Na de nieuwe poster is het nu weer tijd voor wat bewegende beelden uit Ruben Fleischers nieuwe film.

door Jan-Peter Rook op 12.10.2012 om 15:36 in Video
Na de gloednieuwe poster kun je hieronder nu kijken naar een nieuwe trailer van de film Gangster Squad van regisseur Ruben Fleischer (Zombieland, 2009 en 30 Minutes or Less, 2011). Hoofdrollen zijn er voor Josh Brolin, Ryan Gosling, Emma Stone, Sean Penn en Nick Nolte. De misdaadfilm draait rond een groep politieagenten in de Amerikaanse stad Los Angeles die het opnemen tegen de beroemde gangster Mickey Cohen.

Andere rollen zijn voor Anthony Mackie, Michael Peña en Giovanni Ribisi. Vanaf 10 januari 2013 in de Nederlandse bioscoop.


10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Swampman

Avatar

Ziet er erg fraai uit, maar ik blijf me storen aan die neus van Penn. En de muziek valt natuurlijk totaal uit de toon met het tijdsbeeld van de film, dus hopelijk alleen in de trailer.

Ice

Avatar

Ik vind die muziek juist super vet! Is weer eens wat anders en nieuws. Volgens mij gaat Sean Penn hier een geweldig bad-guy neerzetten! Kijk hier erg naar uit!

Secret1994goesFilm

Avatar

Deze trailer heeft me overtuigd om hem zeker te gaan zien!

Overigens past de muziek er perfect bij. BAM BAM!

Hogader

Avatar

Het stukje Chinatown zag er niet verkeerd uit. Volgens mij is dat deel ook de vervanging van het bioscoop gedeelte

Angelater

Avatar

Penn's neus en de muziek zijn de grootste boosdoeners in deze trailer, maar wil de film nog wel zien opzicht. Tenzij het in zijn geheel vol zit met rap/ hip-hop }:

Banned

Avatar

Angelater "Penn's neus en de muziek zijn de grootste boosdoeners in deze trailer, maar wil de film nog wel zien opzicht. Tenzij het in zijn geheel vol zit met rap/ hip-hop }:"


De componist voor deze film is Steve Jablonsky... dat wordt muziek waarschijnlijk in de stijl van Transformers en horror films.

seppe

Avatar

Lol, dit gaat denk ik echt crap worden. Cliché verhaaltje, Sean Penn en Nolte vol in de make-up. Gosling die de coolguy speelt. We wachten het wel af.

NRJ84

Avatar

Past er juist lekker bij t nummer, oud nr van Genya Ravan ``whipping post`` in een nieuw jasje heerlijk!

Kilian

Avatar

Emma Stone & Ryan Gosling samen is vuurwerk.
Heb er zin in en had trouwens liever jazz muziek gehad.

Orangey

Avatar

Opnieuw geen geweldige trailer. Alles ziet er in mijn ogen veel te gelikt uit en opnieuw bevalt de muziek me niet. Ook het verhaaltje vind ik er maar zeer matig uitzien. Gosling, Stone en Brolin op automatische piloot en Penn zoals wel vaker lekker dik aangezet.
Ik kijk hier niet naar uit.

NieuwsFilm