'Woman in Black' vervolg vindt regisseur

Tom Harper zal de engel des doods ontmoeten.

Met het succes van The Woman in Black in de box office, kon een vervolg niet uitblijven. Dat werd in april dan ook onder de titel The Woman in Black: Angels of Death aangekondigd. Er werd al een nieuwe schrijver aan het project verbonden, en er wordt aan een scenario gewerkt dat zich niet concentreert op het personage van Daniel Radcliffe. De nieuwste ontwikkeling rond de film draait om Tom Harper, die aangesteld is als regisseur van de film.

Harper zorgde eerder al voor The Scouting Book For Boys en tv-series zoals Misfits, Demons en This Is England '86. Hij krijgt de verantwoordelijkheid een idee van de schrijfster van het boek waar de eerste film op gebaseerd werd, Susan Hill, tot leven te brengen op het witte doek.

The Angel of Death speelt zich af tijdens de Tweede Wereldoorlog. Het Eel Marsh huis, waar de eerste film zich ook al afspeelde, wordt door de regering veranderd in een militair psychiatrisch behandelingshuis. Eve, een van de zusters die daar werkt, ontdekt al snel dat ze met meer te maken heeft dan alleen soldaten die aan shellshock lijden. Als een groep geëvacueerde kinderen het gebouw bezoekt, zijn de rapen gaar en ontwaakt de duisterste bewoner van het huis.

"This will be a great opportunity for me to collaborate with a brilliantly talented team on the next instalment in this exciting series,” vertelde Harper over zijn aanstelling. Wanneer het project van start gaat is nog niet bekend.



NieuwsFilm

meest populair