Nieuwe schrijvers voor 'He-Man' en 'Shadowman'

Ook voor de 'Creature From the Black Lagoon' remake is een nieuwe scenarist aangesteld.

Richard Wenk (The Expendables 2) is aangesteld om het scenario van Masters of the Universe te herschrijven. Sony’s live-action verfilming van het klassieke He-Man verhaal gaat over een prins wiens lot het is om een mythologische superheld te worden en het op te nemen tegen de kwaadaardige Skeletor. Jon Chu (G.I. Joe: Retaliation) zal gaan regisseren.

Het scenario van Shadowman, een live-action verfilming van de Valiant Comics strip, komt van de pen van J. Michael Straczynski. De film volgt een jazzmuzikant genaamd Jack Boniface die op een nacht op brute wijze wordt aangevallen. Wanneer hij bijkomt beschikt hij ineens over krachten en een onweerstaanbare wil om kwaad te bestrijden. Het is uiteindelijk de bedoeling dat Shadowman een franchise gaat worden.

Tot slot is er de Creature From the Black Lagoon remake, een project waar al tientallen jaren over gerept wordt. De laatste jaren hoorden we er niet zoveel meer over, maar nu blijkt dat Universal helemaal opnieuw wil beginnen met Dave Kajganich als schrijver. Hij schreef eerder het script van The Invasion (2007) en werkt momenteel aan nieuwe versies van Pet Semetary, It en The Stand. Carl Erik Rinsch werd een tijdje terug nog genoemd voor de regie, maar hier is geen sprake meer van.



NieuwsFilm

meest populair