Vijf personageposters 'Django Unchained'

Met Leonardo DiCaprio's Calvin Candie, Jamie Foxxs Django, Kerry Washingtons Broomhilda von Shaft, Samuel L. Jacksons Stephen en Christoph Waltzs Dr. King Schultz.

Hieronder zie je vijf posters van de vijf belangrijkste personages in Quentin Tarantino's Django Unchained. Op onderstaande affiches staan achtereenvolgend Leonardo DiCaprio's Calvin Candie, Jamie Foxxs Django, Kerry Washingtons Broomhilda von Shaft, Samuel L. Jacksons Stephen en Christoph Waltzs Dr. King Schultz. Vanaf 25 december in de bioscoop. De posters zijn voor de Franse release, vandaar het jaartal 2013.

Muisklik voor een vergroting











Django Unchained speelt zich af in de 19de eeuw in Jackson, Mississippi. De slavenhandel is volop aan de gang en de twee geliefden Django en Broomhilda worden onder deze gruwelijke omstandigheden uit elkaar gedreven en verkocht aan verschillende eigenaren. Django wordt bevrijd door een eigenaardige premiejager genaamd Dr. King Schultz. Samen met Django int Schultz een aantal premies en daarna krijgt Django de mogelijkheid zijn geliefde Broomhilda terug te vinden. Dit blijkt achteraf moeilijker te zijn dan gedacht nu zij in het bezit is van Calvin Candie, een meedogenloze plantage-eigenaar die berucht is om de vreselijke slavenpraktijken die hij erop nahoudt. Een eerdere trailer:



NieuwsFilm

meest populair