Bioscoop releases week 42

Het wekelijkse overzicht met alle nieuwe films.

Onderstaande titels zijn vanaf vandaag te bekijken in de bioscoop. Voor tijden en reserveren gebruik je natuurlijk onze bioscoopagenda

Bekijk de afbeelding

Killing Them Softly (2012)


Cogan kennen is een crimineel die werkt voor de plaatselijke maffia in Boston. Hij wordt ingeschakeld wanneer enkele gangsters tijdens een belangrijke pokeravond overvallen worden. Cogan deinst voor niemand terug en gaat op zoek naar de daders. Tijdens zijn persoonlijk onderzoek voelt hij iedereen aan de tand en is hij zelfs bereid om over te gaan tot moorden.
Bekijk de afbeelding

The Domino Effect (2012)


De film laat het effect zien van de economische crisis op de levens van mensen in verschillende werelddelen en probeert ons duidelijk te maken dat die levens op één of andere manier allemaal met elkaar zijn verbonden.
Bekijk de afbeelding

Astérix et Obélix: Au service de Sa Majesté (2012)


Julius Caesar is geland in Groot-Brittannië. Ondanks een moedige strijd, zijn de Britten kansloos tegen zijn beruchte Romeinse leger. De Koningin van Engeland stuurt haar hoogste officier Flegmatix naar Gallië om hulp te vragen. Ondertussen hebben Asterix & Obelix hele andere zorgen. Zij moeten een echte man maken van Hippix, het lastige neefje van de Baas Heroix. Als Flegmatix de problemen in Groot-Brittannië voorlegt aan de Galliërs, geven ze hem een ketel met hun beroemde toverdrank. Samen met Asterix, Obelix en Hippix keert hij terug naar Engeland. In Londonium wordt Hippix op slag verliefd op Ophelia, de mooie verloofde van Flegmatix en valt Obelix als een blok voor haar gouvernante. Volledig afgeleid van hun missie, raken onze helden de kostbare toverdrank kwijt en wordt Hippix gevangen genomen. Kunnen Asterix & Obelix het Britse Koninkrijk nog redden zonder hun kostbare toverdrank?
Bekijk de afbeelding

Frankenweenie (2012)

Regie: Tim Burton

Op een dag wordt Sparky, het hondje van Victor Frankenstein, aangereden door een auto. Gelukkig kan Victor het dier weer tot leven wekken met behulp van elektrische impulsen. Helaas is de hele wijk doodsbang voor de monsterlijke hond.
Bekijk de afbeelding

End of Watch (2012)

Regie: David Ayer

End of Watch gaat over de politieagenten Zavala en Taylor. De twee zijn al jaren met elkaar bevriend en gaan samen de misdaad in de straten van Los Angeles te lijf. Hun families zijn regelmatig de dupe van de werkdrift van de twee agenten.
Bekijk de afbeelding

De Marathon (2012)


De Rotterdamse vrienden Gerard, Leo, Kees en Nico werken gebroederlijk samen in de garage van Gerard, maar de zaken gaan niet al te best. Het viertal komt op het lumineuze idee zich te laten sponsoren en mee te doen aan de marathon van Rotterdam om op die manier de garage van de ondergang te redden. Voor de maten staat er met de voorbereidingen op deze prestigieuze loop en het redden van de garage echter meer op het spel dan alleen het halen van de finish...
Bekijk de afbeelding

Beasts of the Southern Wild (2012)


Hushpuppy woont bij haar vader Wink in "de Badkuip", een gemeenschap ten zuiden van de Mississippi-Delta, aan de rand van de wereld. Wink bereidt zijn dochter met harde hand voor op de ineenstorting van het heelal gezien het feit dat hij er tegen die tijd niet meer zal zijn om haar te beschermen. Dan krijgt Wink een onverklaarbare ziekte en als gevolg daarvan raakt de natuur van slag en stijgen de temperaturen. Vervolgens smelten de ijskappen en als klap op de vuurpijl wordt er een leger van prehistorische wezens genaamd aurochs losgelaten. Vanwege al deze ellende besluit Hushpuppy om op zoek te gaan naar haar verloren moeder.
Bekijk de afbeelding

A Respectable Family (2012)


Arash is een Iraanse professor die in het Westen leeft. Voor een lesopdracht keert hij terug naar Chiraz, waar zijn moeder woont. Arash raakt verwikkeld in de intriges en financiële complotten binnen zijn familie. Bovendien lijkt hij de voeling met zijn vaderland te zijn kwijtgeraakt. Wanneer zijn vader overlijdt, stelt hij vast dat zijn voorname familie grote geheimen verbergt. Arash wordt verplicht om drastische keuzes te maken.
Bekijk de afbeelding

Crossfire Hurricane (2012)


Swing mee bij de live registratie van de Steel Wheels/Urban Jungle tour uit 1989 en 1990 van de Rolling Stones. Vijftien klassieke nummers uit deze succesvolle rock 'n roll tour worden gespeeld.



NieuwsFilm

meest populair